Poglejte si nove fotografije princa Georga, očarani boste

Poglejte si nove fotografije princa Georga, očarani boste (foto: Profimedia) Profimedia
23. 12. 2019

Princ George je pokazal, da je tudi v družbi kuhalnic zelo spreten.

Britanski princ George je bil od nekdaj zelo radoveden fant, ki se je rad lotil številnih stvari. To, da se navdušuje nad gasilskimi avtomobili je znano že dolgo časa in to da obožuje dinozavre tudi ni nič novega, zdaj pa je se izkazalo, da je odličen tudi v kuhinji.

Nedavno je kraljeva družina s kraljico Elizabeto na čelu kuhala za dobrodelne namene, v glavni vlogi pa je bil prav mali princ George, ki je prababici Elizabeti in dedku Charlesu pokazal, da mu gre kuhanje odlično od rok.

Mali George je bil pred fotografskimi objektivi odlično razpoložen in videlo se je, da še kako uživa. Vojvodinja Kate Middleton je že pred časom dejala, da z otroci zelo rada kuha in da se ob tem vedno zelo zabavajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Four generations of the Royal Family 🎄 together at Christmas. New photos of The Queen, The Prince of Wales, The Duke of Cambridge and Prince George have been released as part of the launch of the @RoyalBritishLegion’s ‘Together at Christmas’ initiative. The initiative is designed to provide extra support to the Armed Forces and veteran communities at annual festive ‘get togethers’ across the charity’s network of outreach centres. The four generations of the Royal Family are pictured here preparing special Christmas puddings — with the four representing a cross-section of those supported by the Legion, from the children of service personnel, to Second World War veterans. The puddings will become the centrepieces of 2020’s get togethers, and form part of 99 puddings distributed across the charity’s network in the UK and the Commonwealth - also marking The Royal British Legion’s 99th year. Photos 📷 by @chrisjacksongetty

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on