Poglejte si posnetek zadnjega koncerta, preden so Demi Lovato odpeljali v bolnišnico

Poglejte si posnetek zadnjega koncerta, preden so Demi Lovato odpeljali v bolnišnico (foto: Profimedia) Profimedia
27. 7. 2018

Glasbenica Demi Lovato je imela že nekaj časa težave in na zadnjem koncertu je bilo dobro vidno, da ni v najboljšem stanju.

Pevko so v torek odpeljali v bolnišnico, ker je vzela prevelik odmerek droge, na srečo pa se je na koncu vse dobro končalo. Dan pred odhodom v bolnišnico je bila na prijateljevem rojstnem dnevu, v nedeljo pa je imela koncert v Kaliforniji in že takrat je bilo jasno, da z njo ni vse tako kot bi moralo biti.

Med petjem njene uspešnice Sober, v kateri se zaradi svoje odvisnosti opraviči svoji družini, se je večkrat ustavila, nato pa ja vsem priznala, da je pozabila besedilo. Publika jo je podprla z glasnim aplavzom, nato pa je pevka uspela nekako odpeti do konca svoj veliki hit.

Pevka je v preteklosti večkrat spregovorila o svoji bitki z anoreksijo, bipolarno motnjo, alkoholom in drogami. Večkrat pa je ponosno povedala, da je že 6 let "čista". 

Demi je trenutno še vedno v bolnišnici, a je njeno stanje na srečo stabilno. Za zdaj še ni jasno kdaj bo odšla na hišno nego, verjetno pa bo trajalo kar nekaj časa, da bo pevka znova v stari formi.