Poglejte si, s katero fotografijo sta princ William in Kate zaželela lepe praznike

Poglejte si, s katero fotografijo sta princ William in Kate zaželela lepe praznike (foto: Profimedia) Profimedia
18. 4. 2020

Princ William in Kate sta letošnje velikonočne praznike praznovala kje drugje kot doma.

Na Instagramu sta objavila čudovito fotografijo, s katero sta vsem zaželela lepe velikonočne praznike, z napisom pa sta ponovno spodbudila ljudi k ohranjanju socialne distance, saj sta pod fotografijo zapisala tudi #StayHomeSaveLives (Ostani doma in reši življenja).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing you all a safe and happy Easter 🐰🐣 #StayHomeSaveLives

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Zaradi ukrepov proti širitvi koronavirusa se noben član kraljeve družine ni udeležil vsakoletne velikonočne maše. Princ William in Kate sta praznik praznovala s svojimi otroki, za katere sta pripravila tudi tradicionalni lov na velikonočna jajca.

Princ Louis, ki bo konec mesca dopolnil dve leti, je sedaj verjetno že dovolj star, da je lahko sodeloval pri lovu na velikonočna jajca.

Prejšnji teden sta princ William in Kate opravila prvi kraljevi video klic med pandemijo koronavirusa in klepetala z osebjem ter učenci iz šole v severni Angliji, kjer skrbijo za otroke zdravstvenega osebja in pripadnike nujnih služb.

"Resnično hvala vsem, ki pomagate v teh težkih časih. Starši, ki so ključni delavci, so zagotovo bolj mirni, ker vedo, da je za njihove otroke dobro poskrbljeno. Otroci so na varnem, tako da resnično bravo vsem", je povedala Kate.

William pa je dodal: "Vsem se zahvaljujem in resnično dobro opravljeno. Prosim, predajte sporočila o podpori celotnemu osebju in prostovoljcem, odlično opravljate svoje delo."

Osebje na koncu pogovora, kraljevemu paru ni pozabilo voščiti veselih velikonočnih praznikov, česar sta bila William in Kate zelo vesela.

 

Priporočamo