Poglejte si svetovno znane zvezdniške pare v času karantene

16. 5. 2020 | Vir: Story
Deli
Poglejte si svetovno znane zvezdniške pare v času karantene (foto: Foto: Pr)
Foto: Pr

Tudi svetovni zvezdniki so se pred koronavirusom morali skriti v svoje, sicer precej razkošne domove in slediti pravilu #ostanidoma. Nekateri so trenutke iz samoizolacije radostno delili tudi na spletu in ob tem podajali predvsem eno skupno sporočilo: ostanite pozitivni.

Emily Ratajkowski in Sebastian Bear-McClard

Božanska manekenka in približno uspešni igralec sta se zaprla v svoje domovanje v New Yorku, družbo pa jima ves čas dela tudi prisrčni kosmatinec Colombo. Osemindvajsetletna lepotica je na svojem Instagramu sledilce redno zabavala z objavami iz karantene in celo odgovarjala na številna vprašanja, ki so pestila njene oboževalce. Emily in Sebastian sta sicer poročena od leta 2018.

Chrissy Teigen in John Legend

Pravi legendi socialnih omrežij seveda nista izpustila priložnosti, da se tako in drugače pokažeta tudi med vestnim sledenjem pravilom karantene. Z družino sta se zaprla v obmorsko hišo v Kaliforniji, od tam pa na spletu prirejala domače koncerte, kuharske tečaje in duhovite podvige. 6. aprila se je Chrissy prek video klica oglasila v oddajo Ellen DeGeneres in potrdila, da se imajo prav fino. “Je pa res, da doživljamo nekaj nepredstavljivega,” je zaključila. Se strinjamo.

Lady Gaga in Michael Polansky

Famozna pevka in malce manj famozni poslovnež sta se spletni javnosti javila 18. marca in med drugim povedala sledeče: “6. dan karantene! Nama kar gre, igrava video igre, kartava in skrbiva drug za drugega. Pomembno opozorilo: naj bodo vaše misli čim manj stresne in vaše telo čim bolj v gibanju.” Čeprav o njiju ne slišimo pogosto, nista tako zelo svež par. Skupaj sta vsaj od začetka leta 2019.

Tom Hanks in Rita Wilson

Tom in Rita sta 11. marca, ko sta bila zaradi snemanja filma v Avstraliji, izvedela, da sta okužena z virusom covid-19. Nemudoma sta bila sprejeta v avstralsko bolnišnico, ki sta jo potem zapustila 16. marca, se vrnila domov in 17. marca šla v samoizolacijo. Tom je ob tem na Instagramu zapisal: “Hej, ljudje. Dobra novica: teden po pozitivnem izvidu sva zdaj v samoizolaciji, simptomi se niso spremenili. Nobene vročine, samo utrujenost. Zlaganje perila in pomivanje posode se običajno konča z dremežem na kavču. Slaba novica: Moja žena je zmagala šest zaporednih rund džin remija in vodi za 201 točko.”

Gwen Stefani in Blake Shelton

Vrhunska glasbenika sta par od leta 2015 in v času karantene se je vsekakor pokazalo, da se znata zabavati. Blake na svojem Twitter profilu redno objavlja stanje svoje vse bujnejše 'bundesliga' pričeske, ki jo je označil kar za 'simbol upanja', Gwen pa mu jo je pred tednom dni z brivnikom še popestrila z neposrečenimi stranskimi linijami. Gwen in Blake sta morala sicer do nadaljnjega odpovedati vse nastope, koncerte in snemanja.

Dua Lipa in Amwar Hadid

Svež parček, ki se je odločil obdobje karantene preživeti skupaj. A ni šlo vse po načrtih. Dua Lipa in Amwar Hadid sta po vrnitvi iz Avstralije ugotovila, da je njeno stanovanje močno poškodovano, saj ga je med njeno odsotnostjo poplavilo. Ker je bila samoizolacija nujna in sta hitro potrebovala dom stran od doma, sta se odločila, da se vselita kar v najbližje Airbnb stanovanje v Londonu.

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez

J-Lo in Alex sta se z otroki zaprla v hišo v Miamiju, v vodo pa je zaradi nastale situacije padla tudi njuna dolgo pričakovana poroka. Zdaj se družina zabava z raznimi aktivnostmi na vrtu, veliko časa pa jima vzamejo tudi domače naloge za vse potomce. Alex ima dva otroka, 15-letno Natasho in 11-letno Ello, J-Lo pa prav tako dva, 12-letna Maxa in Emmo. Šolskih obveznosti zagotovo ne zmanjka.

Justin Bieber in Hailey Bieber

Bieber se z ženo pred koronavirusom skriva kar v rodni Kanadi. Dolgčas preganjata z udeleževanjem v različnih spletnih izzivih, njun impresivni plesni talent pa rade volje pokažeta tudi v kakšnem TikTok videoposnetku.

Sophie Turner in Joe Jonas

Sophie Turner, ki jo morda še najbolje poznamo kot Sanso Stark iz serije Igra prestolov, je ravno v tem času noseča s prvim otrokom. Nadobudni očka, glasbenik Joe Jonas, sicer član bratovske zasedbe The Jonas Brothers in vodja svojega lastnega benda DNCA, zato zelo skrbi, da s Sophie ostajata varna. A njej niti ni tako slabo. “V bistvu mi je kar všeč,” je povedala v video klepetu s Conanom O'Brienom. “Sem introvertirana oseba. Rada sem doma. Zato mi je tole vsaj malo pisano na kožo. Enkrat na dan grem iz hiše, da sprehodim pse, in to je to.”