Poglejte si vse nežne trenutke, ko sta si princ Harry in Meghan Markle v javnosti izkazovala ljubezen

Poglejte si vse nežne trenutke, ko sta si princ Harry in Meghan Markle v javnosti izkazovala ljubezen (foto: Profimedia) Profimedia
7. 9. 2018

Princ Harry in Meghan Markla sta 19. maja izrekla usodni da, na vsakem koraku pa je mogoče videti, kako zelo sta mladoporočenca zaljubljena in kako jima je povsem vseeno, če ju pri tem opazuje ves svet.

Princ Harry in Meghan Markle tudi v javnosti ne skrivata, kako zelo sta zaljubljena in če je le mogoče se držita za roke in ves čas ostajata v fizičnem stiku. Kraljevi par se tako le redkokdaj ne drži za roke, izjema so le uradni protokolarni dogodki na katerih je prisotna tudi kraljica Elizabeta, sicer pa se ves čas tiščita drug ob drugega. 

Še več, občasno si v javnosti izmenjata tudi poljub, kar pri princu Williamu in Kate Middleton skoraj, da ni mogoče doživeti.

Še posebej ljubeča sta bila na polo tekmi, kjer je Meghan ob predaji pokala svojemu princu namenila tudi sočen poljub, o katerem se je v medijih še tedne razglabljalo.

Meghan in Harry sta tako že nekaj časa med najbolj priljubljenimi kraljevimi pari, po priljubljenosti pa sta prehitela celo Kate in Williama.