TI svetovni zvezdniki so vam lahko navdih, ko gre za zaobljube

TI svetovni zvezdniki so vam lahko navdih, ko gre za zaobljube (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
16. 1. 2022

Tudi največji zvezdniki si v dneh pred novim letom zadajo različne zaobljube, ki se jih potem – tako kot večina nas – nikakor ne morejo držati. V iskanju navdiha za lastne zaobljube smo pregledali nekatere zvezdniške iz preteklih let.

Bill Murray

"Mislim, da je najpomembnejše to, da se odločimo, da bomo sprejeli zaobljubo." Misel, ki ji težko oporekamo – vendarle se vse začne pri ideji. A kolikor se poznamo, nanizati kup zaobljub konec leta, ko se sprememba koledarja zdi kot sveže platno, ni tako težko. Mogoče moramo samo tokrat izbrati tiste bolj – realne.

Bill Murrayonan O'Brien

Connan O Brien

"Običajno sprejmem zaobljube v slogu: 'Pridobi čim več abdominalne teže.' Potem nisem nikoli razočaran." Komik Conan O'Brien se torej že zaveda, da je pri zaobljubah pomembno predvsem to, da so dosegljive. Pa tudi, če nas vodijo v napačno smer.

Kathy Griffin

kathy griffin

Včasih malce nepremišljena komičarka glede novoletnih zaobljub razmišlja podobno kot njen stanovski kolega Conan O'Brien. Kaj pa, če sprejmeš zaobljube, ki delujejo v skladu s tvojimi napakami? "Moje zaobljube za novo leto so, da jem več ogljikovih hidratov, da sem bolj negativna, da več preklinjam in da užalim še več ljudi, kot sem jih letos."

Mia Farrow

Mia Farrow

"Nikoli več ne bom ničesar jemala za samoumevno." Enostavna zaobljuba, ki zagotovi, da se na vsakem koraku zavedamo vrednosti tistega, kar nas obdaja. Da niso samoumevni prijatelji, ki nas podpirajo, da niso samoumevne stvari, ki si jih lastimo, da ni samoumevno udobje, ki nam je dano.

Nick Jonas

Nick Jonas

Ko spremljamo njegovo življenje, si mislimo, da mladi Nick Jonas na svoji uspešni glasbeni poti očitno kar dobro izpolnjuje svoje zaobljube. Leta 2017 si je menda zadal enake kot leto dni prej. "Vzeti si želim več časa zase, videti svet in potovati." Zadal si je torej, da pridobi nekaj izjemnih izkušenj, ki mu bodo ponudile navdih za vrnitev na delo. Ker biti slaven glasbenik ni dovolj velika motivacija?

Julianne Moore

Številni med nami za novoletno zaobljubo sprejmemo, da se bomo v prihajajočem letu več gibali. A igralka Julianne Moore ve, da mogoče ta zaobljuba potrebuje še nekaj odtenkov. Pred leti je razkrila, da je njena zaobljuba malce drugačna od pričakovanih: "Želim, da se naslednje leto med vadbo ne poškodujem."

Kevin Bacon

Kevin Bacon

Na drugi strani sprejemanja zaobljub je Kevin Bacon, ki se tej nevarni igri raje izogne. Razumski pristop obrazloži takole: "Ne maram si dajati obljub, ki mi jih morda ne bo uspelo držati, potem pa se bom počutil kot idiot. Zato ne sprejemam novoletnih zaobljub." Pošteno.

Amy Poehler

Amy

Simpatična igralka iz uspešne televizijske serije Parki in rekreacija pravi takole: "Nisem zagovornica novoletnih zaobljub, si pa pogosto naredim seznam želja in stvari, ki bi jih rada manifestirala. Zelo podrobno dodelam seznam, ker bolj je podroben, več možnosti je, da te stvari potem tudi uresničiš. Je pa res, da potem običajno okoli 23:58 na večer pred novim letom le nekaj na hitro napišem na prtiček." Ja, tudi to so zaobljube, Amy.

Napisal: Darjo Hrib // Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story