Pojasnjena skrivnost, zakaj se Meghan Markle v javnosti neprestano dotika svojih las

Pojasnjena skrivnost, zakaj se Meghan Markle v javnosti neprestano dotika svojih las (foto: Profimedia) Profimedia
25. 3. 2018

Bodoča žena princa Harryja ameriška igralka Meghan Markle se na javnih nastopih ves čas dotika svojih las. Strokovnjakinja za govorico telesa Blanca Cobb je zdaj pojasnila, kje najverjetneje tiči razlog za takšno početje.

Ste tudi vi opazili, da Meghan Markle na javnih nastopih s svojo roko pogosto zaide med svoje čudovite črne lase? Se tudi vi sprašujete, zakaj bodoča žena britanskega princa Harry ves čas ponavlja takšno početje? Vse se zdi, da je njena skrivnost zdaj razvozlana, vsaj če gre verjeti tistemu, kar je za ameriški Harper's Bazaar povedala strokovnjakinja za govorico telesa Blanca Cobb.

"Določeni ljudje se pogosto dotikajo svojih las, jih navijajo okoli prstov ali zgolj nežno gladijo, ko se znajdejo v nekoliko bolj stresnih situacijah, ki jim povzročajo veliko nervoze in neprijetnih občutkov," je pojasnila Blanca in dodala, da gre pri tem za odraslo obliko vedenja, kakršnega poznamo pri otrocih, ki za tolažbo v stresnih časih sesajo palec, dudo ali pa se stiskajo k svojemu medvedku.

Kljub temu, da je bila Meghan slavna že preden je spoznala princa Harryja, se pred množicami še vedno počuti nekoliko nelagodno in nesamozavestno. "Meghan se v takšnih situacijah dotika svojih las, da bi se nekoliko potolažila in da bi nekoliko ublažila ves stres, ki ga s seboj prinaša javni nastop," je pojasnila Blanca in dodala. "Če ste opazili, je tudi njena glava pogosto spuščena rahlo navzdol, s čimer se želi nekoliko skriti pred zbrano množico in tako poiskati malo zasebnosti v stresnih javnih nastopih."

Za zdaj so njeni javni nastopi videti izjemno prikupni, Meghan pa je ob svojem prihodu na britanski dvor zagotovo poskrbela za nekaj prepotrebne svežine, ki je v javnih nastopih kraljeve družine že dolgo časa nismo videli.

Priporočamo