Pokerstars z novim Guinnessovim rekordom

6. 12. 2011 | Vir: Nova
Deli
PokerStars slavi Guinnessov rekord (foto: PokerStars)
PokerStars

Spletna stran PokerStars je včeraj osvojila nov Guinnessov rekord za največji spletni poker turnir na svetu. Turnirja se je ob njihovi 10. obletnici delovanja udeležilo 200.000 igralcev, ki so za udeležbo prispevali simbolično vstopnino en dolar. Na edinstvenem spletnem turnirju so se zbrali igralci iz celega sveta ter dokazali, da je spletni poker vedno bolj popularen in se ne ozira na jezikovne ali kulturne prepreke.

»Vzroki za tako hitro rastočo popularnost spletnega pokra so zagotovo v tem, da se lahko ljubiteljski igralci pokra v spletnem turnirju pomerijo z največjimi zvezdami in profesionalnimi pokeraši. Tako ima čisto vsak, ki se udeleži spletnega turnirja, možnost, da postane zmagovalec,« je dejala Fatima Moreiro de Melo, članica ekipe PokerStars Pro in dobitnica zlate olimpijske medalje v hokeju na travi. Nov Guinnessov rekord v največjem spletnem turnirju so igralci profesionalne ekipe PokerStars praznovali v Pragi, postojanki turnirja Evropske poker turneje, ki se začenja danes.

Zmaga v Rusijo

Na največjem spletnem turnirju v zgodovini pokra je do zmage prišel ruski igralec z vzdevkom »sokoluk1991« in to po samo sedmih urah igre in vznemirljivi finalni mizi, kar je za začetno vpisnino enega dolarja izjemen uspeh. Vzporedno s turnirjem se je odvijala tudi oddaja na spletnem radiu PokerStars, kjer sta komentatorja Nick Wealthall in Joe Stapleton poslušalcem podelila številne nagrade.

Praznovanje se še ni zaključilo

Največji spletni turnir v pokru je le eden izmed številnih dogodkov in turnirjev, ki jih PokerStars organizira ob svoji 10. obletnici delovanja. Praznovanje bo potekalo vse do 18. decembra, ko se bo odvijal turnir Sunday Million z nagradnim skladom več kot 10 milijonov dolarjev. V okviru obletnice imajo igralci možnost tudi priigrati enega od 100 nagradnih paketov za udeležbo na turnirju PokerStars Caribbean Adventure, ki se bo januarja prihodnje leto odvijal na sončnih Bahamih.