Pokukajte v hotel, kjer naj bi se poročila George Clooney in Amal Alamuddin

Poroka naj bi se odvila v prestižnem hotelu Aman. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
24. 9. 2014

George Clooney, ki je veljal za okorelega samca in se je vedno otepal poroke, se je končno ujel. Njegova izvoljenka je vrhunska odvetnica Amal Alamuddin. Ljubezen bosta kronala s poroko v Benetkah.

Najprej je bilo slišati, da bosta v zakonski stan skočila ob jezeru Como v Italiji, kjer ima George hišo. No, potem je sam te govorice zanikal in dejal, da poroka v Italiji sicer bo, saj je to dežela, kjer sta se spoznala. A za kraj sta izbrala romantične Benetke.

To je Clooney povedal na dobrodelni prireditvi v Benetkah, ko so ga povprašali, kje bo poroka. Natančne lokacije še ni navedel, govori pa se, da naj bi to bil prestižen hotel Aman, ki je edini hotel s sedmimi zvezdicami s pogledom na Grand Canale. Gre za znamenito palačo, ki je v zasebni lasti in je bila sezidana leta 1550 ter se v originalu imenuje Papadopoli.

Nekatere freske v hotelu je narisal celo slavni italijanski slikar Giandomenico Tiepolo. Apartma na noč v hotelu stane okoli 4000 evrov na noč. Par naj bi na poroko povabil okoli 60 najožjih prijateljev in sorodnikov.

Bodočo nevesto so opazili v modni hiši Alexander McQueen, kjer so tudi sešili poročno obleko vojvodinji Kate.