Polbrat Meghan Markle princu Harryju: "Poroka z njo bo tvoja največja napaka."

Polbrat Meghan Markle princu Harryju: "Poroka z njo bo tvoja največja napaka." (foto: Profimedia) Profimedia
3. 5. 2018

Družina Meghan Markle še vedno ne more preboleti, da jih 19. maja ne bo na kraljevi poroki, zato na vse načine želijo očrniti hollywoodsko igralko. Zdaj so ji napisali tudi javno pismo.

Polbrat Meghan Markle se je znova oglasil in posvaril princa Harrya, da bo poroka s hollywoodsko igralko njegova največja napaka v življenju.

Thomas Markle je tako princu Harryju napisal javno pismo, objavila pa ga je revija In Touch. V pismu je med drugim zapisal: "Harry še vedno ni prepozno, Meghan Markle ni prava ženska zate. Bolj, ko se bliža kraljeva poroka, bolj se vidi, da bo to največja napaka v zgodovini kraljeve družine. Skrbi me, ker vidim, da ne vidiš prave Meghan, ki jo zdaj vidi cel svet. Njen poskus, da igra princesko kot nekakšna hollywoodska C zvezdnica, je že malo dolgočasen," je bi oster Thomas, ki je izjemno jezen, da nihče od družine Markle ni bil povabljen na poroko leta, ki bo 19. maja.

"Ti in kraljeva družina bi morali prekiniti to lažno, pravljično poroko, preden bo za vse prepozno. Košček hollywoodske slave ji je očitno stopil v glavo in jo spremenil v površno in naduto osebo," je še zapisal Thomas, ki je o svoji sestri že pred časom dejal, da je povsem pozabila na svoje korenine in da se zdaj pretvarja, da je nekaj, kar nikoli ni bila.

Le kaj bo na vse skupaj rekel princ Harry, ki je v svojo Meghan zaljubljen do ušeš?

Priporočamo