Polbrat Meghan Markle v šoku, ker ni bil povabljen na poroko

Polbrat Meghan Markle v šoku, ker ni bil povabljen na poroko (foto: Profimedia) Profimedia
20. 4. 2018

Polbrat bodoče vojvodinje Meghan Markle je izjemno razočaran, ker ni prejel vabila na kraljevo poroko, ki bo 19. maja v Veliki Britaniji. V nedavnem intervjuju pa ni bil nič kaj prizanesljiv do svoje polsestre.

Thomas Markle je v nedavnem intervjuju za Daily Mail dejal, da je družina v šoku, saj niso pričakovali, da jih Meghan ne bo povabila na kraljevo poroko s princem Harryjem. Do sestre ni bil nič kaj prizanesljiv, dejal je, da se lažno predstavlja za novo Diano, kar pa je daleč od resnice.

"Zdi se mi, da je pozabila na svoje korenine. Povsem je uničila našo družino. Meghan se v javnosti rada kaže kot velika dobrotnica, ki ji je mar za druge ljudi, a žal ni takšna do svoje družine. Trenutno igra največjo vlogo v svojem življenju. Vsem kaže svoj zlagan obraz. Prebral sem, da si želi biti takšna kot princesa Diana, a to ni mogoče. Ljudje so Diano oboževali iz pravih razlogov, a pri Meghan se to ne more zgoditi, ker Meghan ni iskrena, kakor je bila princesa Diana," je dejal Thomas, ki se je s svojo polsestro zadnjič videl leta 2011, na pogrebu njune babice Doris.

Meghan ni v najboljših odnosih z večino družine po očetovi strani. Na poroki bo zgolj njena mama Doria Ragland, za očeta pa še zdaj ni jasno ali se bo udeležil poroke in do oltarja pospremil Meghan.

Priporočamo