Poljub Ellen DeGeneres in Jennifer Aniston je v hipu obnorel svet

Poljub Ellen DeGeneres in Jennifer Aniston je v hipu obnorel svet (foto: Profimedia) Profimedia
29. 10. 2019

Ellen DeGeneres in Jennifer Aniston sta že dolga leta prijateljici in nedavno sta svoje prijateljstvo zapečatili na prav poseben način.

Voditeljica Ellen DeGeneres je nedavno v svojem studiu gostila prijateljico in igralko Jennifer Aniston, kjer sta odprli številni temi, med drugim pa je beseda nanesla tudi na ljubezen in odnose.

Ellen je nedavno v svojem šovu poljubila medijskega mogotca Howarda Sterna, Jennifer pa je voditeljico hitela radovedno izprašati vse o tej izkušnji.

"Ti je bilo všeč? Si uživala? Te je bilo strah? Si se samo prepustila? Kdaj si zadnjič poljubila moškega," jo je spraševala igralka, nikoli sramežljiva Ellen pa ji je zaupala vse podrobnosti.

"Bilo je lepo ... Zakaj so vsi tako zelo šokirani? Seveda, jaz poljubim tudi moške! Kdaj pa si ti zadnjič poljubila žensko," je bila radovedna Ellen, Jennifer pa ji je odgovorila, da žensk ne poljublja na usta.

V tem trenutku pa se je Ellen nagnila in poljubila igralko, publika v studiu je bila ob takšni potezi več kot navdušena. "To je to, kar so želeli videti, na to so čakali leta," je kratko komentirala Ellen.

"Tvoje ustnice so zelo mehke," ji je po poljubu povedala Jennifer, njun poljub pa je v hipu postal velik hit na socialnih omrežjih.

Priporočamo