Polsestra jezna na Meghan Markle, ker ne pozna več svoje družine

Polsestra jezna na Meghan Markle, ker ne pozna več svoje družine (foto: Profimedia) Profimedia
21. 4. 2018

Polsestra Meghan Markle Samantha Grant v svojem zadnjem intervjuju ni bila prav prizanesljiva do bodoče vojvodinje.

Samantha Grant je v nedavnem intervjuju za Daily Mail stresla precej slabe volje na svojo polsestro Meghan Markle. "Mislim, da bi družina Markle morala biti na seznamu povabljencev, ki bodo prišli na kraljevo poroko. Na njem je 2000 popolnih tujcev, ni pa našega strica, brata in prijateljev, ki jo poznajo že več kot 30 let," je bila kritična Samantha.

To pa ni bilo vse, Samanthi ni niti najmanj po volji, da Meghan zapravlja celo premoženje za le eno obleko, ob tem pa se njen oče komaj prebija iz meseca v mesec. "Če je lahko za eno obleko plačala 75.000 dolarjev, potem bi lahko takšno vsoto denarja namenila tudi svojemu očetu, ki je pred časom bankrotiral," je bila ostra.

Meghan in Samantha že nekaj časa nimata omembe vrednih stikov, sta pa zato skupaj preživeli otroštvo in Samantha je kmalu po zaroki s princem Harryjem dejala, da se Meghan ni kaj dosti spremenila. "Vedno je bila izjemno šarmantna, živahna in prijazna," ji je takrat dejala in dodala, da jo ima rada kot da bi bila njena prava sestra. "Ne moreš biti nekomu polsestra, sestra si ali pa nisi. V mojem srcu je ona sestra in zelo mi je ljuba," je takrat dejala Samantha, ki danes misli nekoliko drugače.

Priporočamo