Polsestra Meghan Markle bo zdaj o vojvodinji povedala čisto vse

Polsestra Meghan Markle bo zdaj o vojvodinji povedala čisto vse (foto: Profimedia) Profimedia
1. 2. 2019

Samantha Markle, polsestra Meghan Markle, je znova zavihala rokave in misli že prav kmalu izdati knjigo, kjer se bo na dolgo in široko razgovorila o svoji slavni sestri.

Samantha Markle. polsestra britanske vojvodinje Meghan Markle, je spet spregovorila za medije. Tokrat namerava izdati dve knjigi, v katerih bo razkrila vse tisto, kar javnost do zdaj še ni vedela o Meghan Markle, sprva je mislila izdati zgolj eno knjigo, a je kasneje videla, da bosta potrebni dve knjigi, saj je se je nabralo tako veliko zgodb in materiala.

"Ne morem si pomagati, vse sem povedala," je za ameriške medije povedala zgovorna Samantha.

Prvi del knjige 'In the Shadows of the Duchess' naj bi izšel v času, ko ima vojvodinja Meghan Markle predviden rok poroda. Druga knjiga pa naj bi izšla še kakšna dva meseca kasneje.

V knjigi bodo objavljene številne fotografije, saj Samantha z njimi želi predvsem dokazati, da sta z Meghan v otroštvu preživeli veliko časa skupaj. "Prepričana sem, da vam bodo določene fotografije še posebej všeč. Prav tako pa bodo fotografije zanikale, da nikoli nisva imeli skupnega življenja. Jaz sem še kako njena sestra in če vam to ni všeč, je to vaš problem," je še dodala Samantha. "V knjigi se bo našlo prav vse, od uspavank pa do laži, veliko je bilo vsega tega."