Ponesrečenka razmišlja o tožbi, saj se princ Philip po nesreči ni opravičil!

Ponesrečenka razmišlja o tožbi, saj se princ Philip po nesreči ni opravičil! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2019

Mož kraljice Elizabete, 97-letni princ Philip, je bil minuli teden udeležen v prometni nesreči. Izgubil je nadzor nad vozilom in se zaletel v drugi avto, potem pa se je njegov avtomobil prevrnil na bok.

Princ ni bil poškodovan, temveč pretresen in šokiran, toda v vozilu, v katerega se je zaletel, sta bili dve ženski in dojenček. Voznica si je opraskala kolena, sovoznica pa si je zlomila zapestje, dojenček pa ni bil poškodovan.

Emma Fairweather, ki si je zlomila zapestje, še čaka na odločitev zdravnikov o morebitni operaciji. Po medijskih zapisih sodeč pa ni prav navdušena nad vedenjem kraljeve družine po nesreči. Čeprav so iz kraljeve palače sporočili, da so po nesreči stopili v stik z udeleženkama, ki jima je princ Philip zaželel čim prejšnje okrevanje, Emma pravi, da ni bilo ravno tako. Sporočilo sta prejeli tri dni po nesreči, sam princ pa se ni opravičil.

"Mislim, da bi to morala biti njegova prioriteta, ne pa testna vožnja v novem avtu," je dejala Emma za britanske medije. Dodaja, da je vznemirjena, saj se počuti prezrto. Prav tako je še rekla, da razmišlja o zasebni tožbi, saj so ji zdravniki povedali, da bi še dva meseca morala biti na bolniški. Od kraljeve družine je vsekakor pričakovala več, pravi. No, videli bomo, kako se bo zadeva razpletla, priletni princ pa bi moral vsekakor biti pazljivejši za volanom.