Poročna obleka za samo 270 evrov!

Poročna obleka za samo 270 evrov! (foto: Profimedia) Profimedia
28. 7. 2016

Srbska tenisačica Ana Ivanović in nemški nogometaš Bastian Schweinsteiger sta dahnila usodni da. Za kraj poroke sta izbrala romantične Benetke, kamor sta povabila svate ...

Na civilnem obredu je Ana blestela v enostavni beli obleki, medtem ko je mladoporočenec imel obleko in srajco brez kravate. Do matičarja pa sta se pripeljala z gondolo. Zanimivo je, da nihče od svatov ni vedel, kje bo poroka. Na vabilu sta bila samo datum in ura, kdaj se morajo pojaviti na letališču, in šele tam so izvedeli, kam sploh gredo. Po prihodu v Benetke so jih takoj odpeljali do hotela, kjer so se osvežili in preoblekli za obred. Po poroki so se odpravili nazaj v luksuzni hotel, kjer je bilo tudi slavje. V istem hotelu Aman sta se sicer poročila tudi Ammal Alamoudin in George Clooney. Na željo lepe Ane pa je prvo pesem za prvi ples mladoporočencev odpela hrvaška pevka Nina Badrić. Cerkvena poroka se je zgodila naslednji dan, Ana pa je zanjo izbrala bolj svečano poročno obleko.

Odločila sta se tudi za zanimiv srbski običaj, ki je presenetil marsikoga, predvsem Nemce. Takoj po poroki mora eden od mladoporočencev prvi stopiti na nogo svojega partnerja, in tisti, ki mu uspe, bo imel v zakonu glavno besedo. Očitno je bila Ana hitrejša in je pohodila soproga Bastiana. Mar to pomeni, da bo ona glavna oziroma da je že ona tista, ki ima prvo besedo in tudi zadnjo, se zdaj vsi sprašujejo. So pa Srbi na novega srbskega zeta očitno zelo ponosni. Predsednik Vučić mu je ponudil namreč srbski potni list, kar je za nogometaša velika čast, kot je komentiral to dejanje. Par pa ne bo živel ne v Nemčiji ne Srbiji, temveč v Manchestru v Veliki Britaniji. Njuno domovanje je seveda luksuzno, saj stane kar 3,3 milijona evrov in je v tistem delu mesta, kjer živijo največje nogometne zvezde angleške Premier lige. Njuni sosedje bodo tako Wayne Rooney, David Silva, David Beckham, Christiano Ronaldo in drugi. V bližini stanuje tudi nogometaš Nemanja Vidić, tako da se bo Ana lahko družila s sonarodnjakinjo, s katero je poročen.

Preprosta, elegantna in lepa Obleka modne hiše Parker

  • Za civilno poroko je Ana Ivanović izbrala povsem enostavno belo obleko modne hiše Parker, za katero je odštela le okoli 270 evrov. Pričeske ni posebej uredila, imela je spuščene lase in diskretno so jo naličili. Vseeno je bila zelo lepa. Naslednji dan pa je v cerkvi Chiesetta della Misericordi zablestela v nekoliko bolj dragi in svečani obleki.

Napisala: Sandra Bratuša
Foto: Profimedia

Priporočamo