Poroka Meghan in princa Harryja: Družica bo požela pozornost!

Poroka Meghan in princa Harryja: Družica bo požela pozornost! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
20. 4. 2018

Poroka leta je skoraj pred vrati in tudi mi se ne moremo izogniti vedno novim podatkom, ki prihajajo z Otoka, kjer vsi komaj čakajo, da princ Harry in njegova zaročenka Meghan Markle poročita.

Zanimivo je prav vse, povezano s poroko, ki se bo v Veliki Britaniji zgodila 19. maja, ko bosta dahnila da princ Harry in njegova zaročenka, kanadska igralka Meghan Markle, in sicer od tega, kakšna bo nevestina poročna obleka do poročnega šopka. Trenutno pa je v ospredju še ena 'vroča' tema, in sicer ena od družic, ki jo je Meghan izbrala.

Gre za seksi Jessico Mulroney (37), za katero marsikdo meni, da lahko kar malce zasenči nevesto. Jessica, z dekliškim priimkom Brownstein, je namreč zelo seksi ženska, stilistka, ki je tudi zelo simpatična. Prihaja iz bogate kanadske družine in je snaha nekdanjega kanadskega premiera Briana Mulroneyja. Poročena je z njegovim sinom Benom, ki je TV-voditelj, par pa ima tri otroke, dvojčka Briana in Johna, ki imata sedem let, ter štiriletno hčerko Isabell.

Spletna zvezda

Lepa Jessica je tudi zvezda Instagrama, saj ima več kot 100 tisoč sledilcev, v modnem svetu pa je prav tako zelo cenjena. Njene kreacije nosi tudi žena kanadskega premiera Justina Trudeauja, Sophie Grégoire Trudeau. Na televiziji ima svojo oddajo, ki se imenuje Cityline. Jessica je Meghan že enkrat pomagala izbirati poročno obleko – a le za potrebe snemanja serije. Sicer pa se prijateljici vsak dan slišita in verjetno je Jessica tista, ki pozna vse podrobnosti glede poroke in ki Meghan tudi svetuje. Jessica med drugim piše za neko revijo o porokah in tudi sicer je znana poročna stilistka.

Družica bo plenila pozornost

Tako kot Meghan se tudi Jessica ponaša z dobrodelnostjo. Je namreč soustanoviteljica fonda, ki zbira denar za ženske v zavetiščih. S svojimi tremi svakinjami je leta 2011 tudi začela akcijo The Shoebox Project, projekt škatel za čevlje. Vanje spravijo vse, kar ženska potrebuje – od kozmetike, nogavic do čokolade in kakšno darilce. Do zdaj so razposlali že okoli 91 tisoč škatel za čevlje po Kanadi in Ameriki.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: PROFIMEDIA

Priporočamo