Poroka princa Harryja in Meghan se hitro bliža - kaj vse ju čaka do takrat?

Poroka princa Harryja in Meghan se hitro bliža - kaj vse ju čaka do takrat? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
12. 2. 2018

Čeprav se zdi, da je 19. maj še daleč, ni povsem tako. Za Meghan Markle in njenega princa na belem konju Harryja pa čas teče hitreje. Veliko je še stvari, ki jih je treba postoriti, preden dahneta 'da'.

Poroka bo v dvorcu Windsor, v cerkvi St. George, in to je glavna tema pogovorov v Angliji. Seveda si mladi par, kakor vsi drugi, želi, da bi vse šlo kot po maslu, zato je do takrat treba narediti še veliko stvari in sprejeti marsikatero odločitev. Zagotovo je ena pomembnejših poročna obleka neveste.

Meghan sicer slovi po tem, da ima izdelan okus za oblačenje in jo nekateri že označujejo za modno ikono, pa vendar je izbira poročne obleke stresno opravilo, še posebno, če se poročiš s princem. Nekateri sicer trdijo, da je obleka že izbrana in da jo že šivajo. Vprašanje pa je – kakšna bo obleka? Bo podobna tisti, ki jo je imela nekoč Kate Middleton ali pa njena sestra Pippa? Potem je tu vprašanje, kdo bo nevesto pospremil do oltarja. Meghan si menda želi, da bi jo mama, a po kraljevih pravilih, bi jo moral oče. Marsikdo se tudi sprašuje, kakšna bo vloga bodoče svakinje, vojvodinje Kate. Po vsej verjetnosti bo namreč princ William priča svojemu bratu, mala princesa Charlotte pa bo ena od deklic, ki bodo metale cvetje. Kaj pa bo počela Kate? In tu je še vprašanje, kdo bo nevestina priča?

Poroka se bliža

Priprave v teku

Glede na to, da je Meghan znana igralka, se pričakuje, da bo med gosti marsikateri zvezdnik. Nekateri najavljajo tudi prihod nekdanjega predsedniškega para Michelle in Baraka Obame, prišel pa naj bi tudi kanadski premier Justin Trudeau s soprogo. Meghan je namreč Kanadčanka. Verjetno si Meghan nikoli ni mislila, da bi na svoji poroki nosila tiaro. A to se povsem lahko zgodi, saj so vse predhodne mladenke, ki so prišle v kraljevo družino, od kraljice dobile tiaro. In verjetno jo bo tudi Meghan.

Poleg tega bo moral modni oblikovalec, ki bo oblikoval poročno obleko, sodelovati tudi z zlatarji, da bodo pač izbrali primeren nakit za ta pomembni dan. Pomembna pa je tudi dekliščina. Meghan si je menda zamislila zabavo v ožjem krogu prijateljic. Verjetno zabava ne bo divja, bila pa naj bi nekje na obrobju Londona. Fantovščina zagotovo čaka tudi princa Harryja. Ta pa zna biti malce bolj divja.

Foto: Profimedia