Poroka v Rimu: Največ pozornosti pritegnila Meghan in Harry

Poroka v Rimu: Največ pozornosti pritegnila Meghan in Harry (foto: Profimedia) Profimedia
24. 9. 2019

Modna oblikovalka Misha Nonoo in njen izbranec Mikey Hess sta se poročila v Rimu, med povabljenimi pa sta bila tudi vojvodinja Meghan Markle in princ Harry, skupaj z ostalimi slavnimi in znanimi igralci, športniki, glasbeniki, politiki .. Glamurozne poroko ni hotel izpustiti nihče.

Minuli konec tedna je bilo v Rimu nadvse veselo - že v popoldanskih urah so se svatje začeli zbirati v vili Aurelii, kjer je potekala poroka ameriške oblikovalke in njenega izbranca. Vila iz 17. stoletja je bila kot nalašč za tak dogodek.

Seveda sta mladoporočenca požela veliko pozornosti, a tudi Meghan in Harry nista mogla biti neopažena, saj so vsi čakali njun prihod. Ob tej priložnosti je vojvodinja izbrala črno obleko s prosojnimi rokavi, ki je okrašena s kristalčki, frizuro pa je oblikovala v elegantno figo. Njena obleka je delo modne hiše Valentino, stane pa kar 8.900 funtov.

Vabilu na poroko se je kraljevi par z veseljem odzval, saj je prav modna oblikovalka Misha zadolžena na to, da sta se spoznala. Na poroko sta prišli tudi Harryjevi sestrični, princesi Beatrice in Eugenia, ki sta prav tako bili videti nadvse elegantno. Blestela je tudi Ivanka Trump, ki je prišla v obleki z velikim plaščem in pentljo na ovratniku, zaradi glamurozne frizure pa je bila videti kot prava diva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#New: ✨ Jared and Ivanka attending Misha Nonoo and Mikey Hess’s wedding in Rome today 🧡| September 20, 2019

A post shared by Ivanka Trump (@ivankaupdates) on

Princ Harry in Meghan Markle sta v Rim odpotovala že minuli konec tedna, s sabo pa nista vzela sinčka Archieja. Verjetno sta si hotela vzeti nekaj časa samo zase in uživati v poroki prijateljev.