Poroko princa Harryja in Meghan Markle bodo prenašali v živo

Poroko princa Harryja in Meghan Markle bodo prenašali v živo (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
4. 3. 2018

Mlajši sin prestolonaslednika Charlesa, princ Harry, je vedno nekako veljal za črno ovco kraljeve družine. A vseeno so ga imeli ljudje zelo radi in mu vedno oprostili vse neumnosti, ki jih je naredil.

Ničkolikokrat so ga ujeli na divjih zabavah, zgoraj brez, tudi povsem nagega, pijanega, a je šlo vse nekako mimo. Po drugi strani je princ Harry bil odličen vojak, pilot vojnega helikopterja, bil je v Afganistanu. Velja tudi za velikega humanitarca, ta čut je podedoval po svoji mami, pokojni princesi Diani, kakor pravi sam. Ker ima že čez 30 let, so se vsi dolgo spraševali, kdaj bo našel primerno žensko zase. No, in zdaj jo je. Povsem naključno je v Londonu prišlo do zmenka na slepo, ko ju je predstavila skupna prijateljica. Vse drugo je, lahko rečemo, že zgodovina. V letu in pol se je zgodilo vse, tudi zaroka, na veliko veselje vseh.

Sicer Meghan Markle nekako vsem ni najbolj všeč, ker je bila nekoč že poročena, je nekoliko starejša od princa, igralka, a ljubezen gre svojo pot. S prikupnostjo in humanitarno žilico je lepotica že očarala večino. Sprva jima je zvezo uspelo pet mesecev skrivati, potem pa ni šlo več. Zdaj, ko sta zaročena in ko je že določen datum poroke, 19. maj, se je za Meghan svet obrnil na glavo. Odločila se je zapustiti filmski svet in se povsem posvetiti svojemu bodočemu poslanstvu. Postala bo vojvodinja in še bolj bo vpeta v humanitarne organizacije, kot je bila doslej.

Bo William njegova priča?

Po prvem zmenku sta se dogovorila, da se spet vidita, a da bi določila datum, sta morala oba vzeti v roke rokovnik, se danes z nasmehom spominjata svojih začetkov. Očitno jima je uspelo in ugotovila sta, da je to tisto, kar sta vseskozi iskala. Harry je imel veliko obveznosti po vsem svetu, Meghan pa je snemala serijo Nepremagljivi dvojec v Torontu.

A razdalja je bila velik izziv. No, po poroki ne bosta več ločena, saj bosta živela v Kensingtonski palači. Poroka pa bo res velik dogodek in jo bodo prenašali celo po televiziji. Zgodila se bo točno opoldne, potem pa se bo mladi par popeljal po ulicah v kočiji. Pričakujejo, da se bo kar veliko ljudi zbralo okoli palače Windsor, da bi videli ženina in nevesto. Še isti večer pa bo ženinov oče, princ Charles, organiziral sprejem in zabavo za družino in najbližje prijatelje. Kraljeva družina sicer še ni potrdila novice, a menda bo Harryjeva priča njegov brat, princ William, saj je to nekako po protokolu, čeprav ima Harry kar nekaj dobrih prijateljev. Kdo bo nevestina priča, še ni znano.

Foto: Profimedia

Priporočamo