Posneli princa Harryja, ki je prosil, da bi zaposlili Meghan Markle, pevki Beyonce je bilo ob tem zelo nerodno

Posneli princa Harryja, ki je prosil, da bi zaposlili Meghan Markle, pevki Beyonce je bilo ob tem zelo nerodno (foto: Profimedia) Profimedia
23. 1. 2020

Po spletu so zaokrožile fotografije pevke Beyonce, ki naj bi ji bilo v družbi Meghan Markle nekoliko nelagodno.

Pred časom je na enem od sprejemov princ Harry prosil direktorja Disneyja Boba Igerja, da bi vojvodinji Meghan Markle dal priložnost za snemanje v njegovem studiu. Princ je poudaril, da je Meghan zares nadarjena pri posojanju svojega glasu in prvi mož Disneyja je zgrabil to priložnost in ponudil delo podjetni Meghan.

V bližini se je takrat znašel nadobudni oboževalec kraljevega para, ki je vse posnel, na socialnih omrežjih pa so se hitro razširili komentarji, da je bilo ob vsem skupaj še najbolj nerodno ameriški pevki Beyonce, ki takrat govorila z Meghan Markle.

Po Twitterju so tako zaokrožile fotografije, na katerih ima Beyonce spačen obraz in kjer se jasno vidi, da ji ni preveč lagodno ob vsem skupaj.

No, kakorkoli že, med pogovorom je bilo videti, da je bila Beyonce navdušena nad tem, da je lahko kramljala s kraljevim parom, a seveda je povsem mogoče, da na vseh fotografijah to ni mogoče videti oz. da včasih kakšna fotografije tudi ne pokaže povsem realne slike.

Kakorkoli že, princ Harry ni tratil časa in je že pred tedni svoji Meghan našel službo, vedoč, da bosta kmalu odšla iz kraljeve družine in sama začela služiti za svoje preživetje.

No, vsekakor jima ne bo hudega, saj poslovne ponudbe dežujejo iz vseh strani in verjetno bosta imela kar težko nalogo pri tako zelo bogati izbiri.

Priporočamo