Posnetek parodije pretepa sester Kardashian postal viralni hit, tudi s pomočjo Kim

Posnetek parodije pretepa sester Kardashian postal viralni hit, tudi s pomočjo Kim (foto: Profimedia) Profimedia
17. 4. 2020

Razvpite pripadnice klana Kardashian - Jenner znajo poskrbeti za to, da se vedno znajdejo v središču pozornosti javnosti. Če ne drugače, pa s pestmi.

Gledalci, ki spremljajo šov Kardashianovi, so že dodobra vajeni početja pripadnic te družine. A pred kratkim so poskrbele za novo presenečenje: 39-letna Kim in 40-letna Kourtney sta se na vso moč sprli, kamere pa so zabeležile njun pretep. Po zraku so letele tudi steklenice.

Sestri sta se krepko lotili druga druge, do pretepa pa naj bi prišlo zaradi nereda v hiši. Kourtney čedalje težje prenaša kamere v svojem življenju, razmišljala pa je tudi o tem, da bi čez vse potegnila križ in zapustila šov.

V zadnjem času pa navdušenje na spletu povzroča videoposnetek neznanega mladeniča, ki je navduši tudi samo Kim. Ta je s sledilci delila posnetek, ki jo je nasmejal. Gre pa za parodijo pretepa v dveh delih. Mladenič je kopiral prepir sester in objavil posnetek.

Komentatorjem je ta parodija bila všeč in so mu namenili številne pohvale. No, ker ga je Kim delila, je požel še več pozornosti. Pa tudi sebe je (spet) znala postaviti v prvi plan, kajne?