Postavni športniki: Zaradi njih ženske gledajo nogomet (in tega ne skušajte zanikati)

Postavni športniki: Zaradi njih ženske gledajo nogomet (in tega ne skušajte zanikati) (foto: Foto: Profimedia Profimedia) Foto: Profimedia Profimedia
Vir: Story
26. 6. 2021

Načeloma ženske ne gledamo nogometa, vendar so izjeme, ki ga in spremljajo vsa prvenstva.

Ker pa so nogometaši postali tudi vplivneži, modne ikone in zvezdniki, tako kot njihove družine, ga nekatere z veseljem. Številne sicer priznavajo, da se na igro nič kaj ne spoznajo, se pa toliko bolj na to, kateri od nogometašev je seksi in zaradi katerega se splača kakšno tekmo tudi v celoti pogledati.

Ni treba omeniti, da seveda vodi Cristiano Ronaldo. Na programu Sportkluba, televizije z najboljšo športno vsebino, lahko tudi predstavnice nežnejšega spola pridemo na svoj račun. Tu si namreč lahko ogledamo Ligo Evrope, Evroligo, Bundesligo, angleško ligo, špansko ligo, prvo slovensko ligo …

Lionel Messi

Lionel Messi

Lionel Messi (33), Argentinec, ki igra za Barcelono, sicer ne spada v kategorijo nogometnih lepotcev, a vseeno pritegne s svojo karizmo in nogometnimi sposobnostmi. S soprogo Antonello sta srečna starša trem sinovom, ki jima posvečata ves čas, kolikor ga njemu treningi in tekme dopuščajo.

Ronaldo

Ronaldo

Portugalec Ronaldo (36) je seveda najbolj priljubljen pri ženskah, pri moških pa nekoliko manj. Njegovo popolno izklesano telo je mogoče videti tudi v veliko reklamah, sam pa se svojega čedneg videza še kako dobro zaveda. Poleg tega je očka štirih ljubkih otrok in je noro zaljubljen v svojo Georgino. Trenutno igra za torinski Juventus.

Sergio Ramos

Ramos

Kapetan Reala Sergio Ramos (35) je za marsikatero žensko sanjski moški. Sam ljubi le eno, svojo soprogo Pilar, privlačno špansko voditeljico in komedijantko, s katero je skupaj od leta 2012. Sergio pravi, da je šlo za ljubezen na prvi pogled. Skupaj imata štiri otroke.

Gerard Pique

Gerard Pique

Španski nogometaš Gerard Pique (34) in kolumbijska pevka Shakira (44) sta se spoznala pred 11 leti na svetovnem nogometnem prvenstvu v Južni Afriki. Od takrat sta nerazdružljiva in njuna ljubezen je premagala tudi nekaj kriz, ki sta jih imela. Skupaj imata dva sinova, ki sta središče njunega življenja. Gerarda ženske zelo rade vidijo na nogometnem igrišču, a Shakira ve, da je samo njen.

Napisala: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story