Poziv Melanie Griffith k dobrodelnosti razjezil njene oboževalce

Poziv Melanie Griffith k dobrodelnosti razjezil njene oboževalce (foto: profimedia) profimedia
Vir: Lea
21. 5. 2017

Čeprav je hollywoodska zvezdnica Melanie Griffith storila nekaj dobrega za sočloveka, si je nakopala gnev številnih ljudi. V neprijetnem položaju se je iz istega razloga znašla tudi nič hudega sluteča resničnostna zvezdnica Kris Jenner.

Ko se je Melanie Griffith odločila, da bo organizirala dobrodelno akcijo, prav gotovo ni slutila, da bo naletela na tako negativen odziv svojih oboževalcev.

Devetinpetdesetletna ameriška igralka je hotela svoji inštruktorici pilatesa in očitno tudi dobri prijateljici Mari Winsor, ki boleha za ALS (amiotrofična lateralna skleroza), pomagati s pomočjo svojih oboževalcev na Instagramu, ki jih je pozvala, naj prispevajo denar za njeno nego.

Na omenjenem družabnem omrežju je objavila kratek videoposnetek bolnice in ob njem napisala:"Moja ljuba inštruktorica pilatesa Mari Winsor ima ALS. Njeni prijatelji in jaz bi radi zbrali denar zanjo in za njeno nego. Prosim, pomagajte! Povsem vseeno, s kolikšno vsoto. Tega je res vredna. Iz srca hvala."

Dobronamerna akcija zbiranja denarja pa se je izkazala za popolno brco v temo, saj so bili oboževalci zvezdnice, ki se je leta 2014 po kar 18 letih zakona razšla s svojim stanovskim kolegom Antoniom Banderasom, razočarani in ogorčeni.

"Totalno odvratno. Svoji prijateljici bi lahko preprosto pomagala in ji vse plačala sama. Res žalostno," se je glasil eden od odzivov na Instagramu, neki drugi uporabnik tega priljubljenega družabnega omrežja pa je zapisal: "To, da Melanie, ki ima vendar milijone, prosjači za prispevke, me navdaja z odporom."

Popljuvali še eno zvezdnico

Za še večje ogorčenje ljudi pa je poskrbela Melaniejina prijateljica Kris Jenner. Slovita 61-letna resničnostna zvezdnica je namreč kmalu po igralkini objavi delila omenjeni videoposnetek in prav tako pozvala ljudi, naj prispevajo denar za bolno inštruktorico pilatesa.

S tem je zvezdnica, katere premoženje je po nekaterih ocenah vredno kar 150 milijonov dolarjev, sprožila pravi plaz komentarjev, ki so bili skoraj brez izjeme negativni. "Zakaj ji ne daš zelo veliko denarja, saj si vendar milijonarka?!" je zapisal eden od njenih besnih sledilcev, nekdo drug pa je bil še bolj oster: "O moj bog, Kris Jenner, imaš več kot dovolj denarja za nego te ženske. Kako pohlepen moraš biti, da prosiš za prispevke?"

Naslednjič bosta Melanie in Kris prav gotovo nekoliko bolje razmislili, preden se bosta odločili za takšno ali podobno dobrodelno akcijo.

Priporočamo