Požrešni Kanye West postaja biljarder?

Požrešni Kanye West postaja biljarder? (foto: Instagram) Instagram
9. 8. 2018

James Corden (39), voditelj zelo priljubljenega šova Carpool Karaoke, je javno povedal, da ga je znani ameriški raper Kanye (41) zadnji hip dal na čevelj in preklical sodelovanje v njegovi oddaji, s tem pa je oddaji povzročil veliko finančno škodo.

James Corden (39), voditelj zelo priljubljenega šova Carpool Karaoke, je javno povedal, da ga je znani ameriški raper Kanye (41) zadnji hip dal na čevelj in preklical sodelovanje v njegovi oddaji, s tem pa oddaji povzročil veliko finančno škodo. James obnašanja Kanya Westa sicer ne razume najbolje, sploh ob dejstvu, da ga je njegova tašča Kris Jenner že nekajkrat klicala in spraševala kdaj bo Kanye gost v njegovi odddaji ... očitno ima Kanye svoje muhe.

No, James je zdaj javno spregovoril, da ga je Kanye celo trikrat dal na čevelj, ker se mu nekako ni ljubilo sodelovati, v opravičilo za »košarico« pa mu je poslal rože (?!) in Yeezy športne čevlje (ki jih je Kanye naredil leta 2013 v sodelovanju z Adidasom), za katere vemo, kako dragi so. To je samo ena izmed cvetk tega zvezdnika ampak očitno si lahko takšne poteze mirno privošči, glede na to, da se po poročanju Fox newsa, približuje »bilionarju«. Mož slovite Kim Kardashian je lahko zelo ponosen, da je njegov brand – Yeezy - drug najhitreje rastoči brand na svetu. Trenutno se odloča ali bo prodal svoj delež blagovne znamke ali ne. Če da, bo v letu 2018 zagotovo na Forbesovi lestvici najbogatejših.

Priporočamo