Prava redkost: Vseh 8 otrok slavnega Clinta Eastwooda na kupu!

Clint in Dina Eastwood v Parizu v začetku oktobra 2013. (foto: profimedia) profimedia
13. 12. 2018

Le kdo ne pozna igralca modrih oči in hladnega pogleda, za katerim se skriva pravi vihar čustev? Seveda govorimo o Clintu Eastwoodu, ki je pred mnogimi leti kariero začel v nekoč zelo priljubljenih "špageti vesternih" in postal eden cenjenih hollywoodskih zvezdnikov

Seveda k uspešni karieri nekako spada tudi pestro zasebno življenje - in Clintovo je, vsaj po številu otrok, res bilo tako. Z več ženskami ima skupaj kar osem otrok, ki se le redko zberejo na kupu. No, tokrat jim je le uspelo - "gasilsko" sliko je objavila ena od Clintovih hčera na svojem Instagram profilu. Ob tem je zapisala, da so se tokrat prvič vsi skupaj zbrali na javni prireditvi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m not sure there has ever been a picture of all 8 kids together but here it is...🥰 #eastwoods

A post shared by Alison Eastwood (@alison.e.wood) on

Tokrat je šlo za uradni dogodek, na katerem so se zbrali vsi sorojenci - prišli so na premiero očetovega filma The Mule. Clint v njem ni samo igralec, ampak je tudi producent. Film je posnet po resničnih dogodkih, govori pa o ostarelem tihotapcu mamil, ki je pri 90-ih letih zaradi tihotapljenja mamil končal v zaporu. Očitno je kljub častitljivim letom (Clint je rojen davnega leta 1930) Eastwood še kako aktiven. In prav je tako!