Pravi modni navdih: Ta poletni stajling Severine je posnemanja vreden, trendovski kosi pa dostopni!

Severina in njen soprog se bojda že zelo dolgo nista videla. (foto: Foto: Promocijsko Gradivo) Foto: Promocijsko Gradivo
9. 7. 2021

Po hrvaški zvezdnici se zgledujejo številne pripadnice lepšega spola, ko gre za modo.

Severina vedno znova navduši, saj s pomočjo stilistov oblikuje stajlinge, ki so še kako dostopni. Rada si obleče kose priznanih modnih oblikovalcev, pa tudi take, ki si jih lahko privošči povprečna ženska, le malce domišljije je treba imeti.

Takšen je njen tokratni poletni stajling - izbrala je modro-belo daljšo črtasto srajčko s pasom, ki po kroju spominja na suknjič, zraven pa si je oblekla bele kratke hlačke. Nosi nekoliko nevsakdanje, a elegantne bele salonarje, spredaj okrašene s pentljo, v rokah pa drži lepo torbico z modro-belim vzorcem. Glavo si je pred soncem zaščitila s klobučkom, ki je v kombinaciji različnih odtenkov modre barve.

Ta stajling je prava poletna osvežitev, mogoče pa ga je tudi kopirati - pobrskajte po omari, zagotovo so v njej kakšne kratke hlače, modre ali bele. Oblecite si črtasto modro belo majčko, dopolnite jo s širokim pasom in belim slamnikom. Zraven obujte kakšne modne natikače v omenjenih barvah in pripravljeni ste za poletni sprehod po mestu ali ob morju, pri tem pa bo vaš videz zelo moden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo