Pravi razlog za umik princa Harryja in Meghan: Vse skupaj naj bi "zakuhala" ena fotografija ...

14. 1. 2023
Deli
Pravi razlog za umik princa Harryja in Meghan: Vse skupaj naj bi "zakuhala" ena fotografija ... (foto: Profimedia)
Profimedia

Princ Harry in Meghan Markle sta se po poročanju "The Mirror" odločila zapustiti kraljevo družino zaradi novoletne fotografije, ki jo je leta 2020 objavila Buckinghamska palača.

Je za vse kriv preprost kliše? Minila so tri leta, odkar sta se princ Harry in Meghan Markle odločila, da se umakneta iz kraljeve družine. V Los Angelesu sta začela novo življenje z dvema otrokoma, Archiejem in Lilibet. Poteza, ki je šokirala svet. Razlog za to naj bi bil, da se je mladi par želel izogniti pritiskom paparacev in nadlegovanju Meghan Markle s strani britanskih tabloidov. To domnevo sta potrdila tudi v dokumentarni seriji "Harry & Meghan", ki je izšel 8. decembra na Netflixu. Poročilo, ki je sprožilo veliko razprav in ki Britancem nikakor ni bilo všeč.

Vendar se zdi, da je razlog za njun odhod povsem drugačen. Angleški tabloid "The Mirror" je razkril novo teorijo, ki jo je v neavtorizirani biografiji nekdanje igralke "Meghan: A Hollywood Princess" predstavil Andrew Morton. Njun odhod je bil preprosto posledica fotografije, ki jim sploh ni bila všeč.

Harry in Meghan užaljena 

Fotografija je pomembna, ker so na njej kraljica Elizabeta II, kralj Charles III, princ William in princ George. Fotografijo je Buckinghamska palača objavila leta 2020, da bi predstavljala prihodnost britanske monarhije. Prihodnost, za katero se je zdelo, da se že oblikuje brez Harryja, saj ga na fotografiji ni. Zdi se, da tega dejanja zakonca Sussex nista dobro sprejela, saj naj bi bila po besedah Andrewa Mortona zelo razdražena: "Kraljevi par je sumil, da se je celotna institucija zarotila proti njima. Po njunem mnenju so bili dokazi povsod okoli njiju." Nadaljuje: "Prihodnost monarhije je bila zagotovljena, z Meghan in Harryjem ali brez njiju." Le nekaj dni pozneje sta na družabnih omrežjih sporočila, da se umikata iz kraljeve družine. Torej, naključje? 

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si