Poglejte, kaj je Serena Williams odgovorila, ko so jo povprašali o Meghan Markle

Poglejte, kaj je Serena Williams odgovorila, ko so jo povprašali o Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
25. 1. 2020

O odločitvi, ki sta jo sprejela Harry in Meghan so novinarji povprašali tudi Sereno Williams.

Serena Williams se lahko šteje za nekoga, ki mu Meghan zaupa. Je njena tesna prijateljica in seveda je bila tudi na Meghanini poroki. Bila pa je tudi gostiteljica njenega babyshowerja.

In ko so novinarji dobili priložnost, da s Sereno naredijo intervju, potem ko je na Australian Open premagala Anastasio Potapovo, so jo namesto o tenisu rajši povprašali o njeni prijateljci Meghan.

Jasno je bilo, da se je Serena zavedala, da jo bodo zagotovo vprašali kaj meni o odločitvi prijateljice. "V zvezi s tem ne bom ničesar komentirala. Ampak, dober poizkus. Poizkusili ste. Dobra poteza."

Takrat morda ni bil pravi trenutek za vprašanja o njeni prijateljici, vendar je tenisačica o njunem prijateljstvu že spregovorila v preteklosti.

Novembra 2019 je Serena povedala, da je Meghan prijateljica, ki jo podpira, ko ji gre v življenju dobro in ji tudi stoji ob strani ob njenih padcih ter ji pomaga, da se ponovno postavi na noge.

"Z novorojenčkom je priletela, da me je videla igrati v New Yorku, zvečer pa je letela nazaj. Jaz tega verjetno ne bi mogla narediti. In to je samo ena od mnogih stvari, ki jih je Meghan naredila zame. Lahko jo pokličem ali pa ji kadarkoli pošljem sporočilo, vedno mi je na voljo, ko jo potrebujem. Ni važno s čim se takrat spopada, vedno si vzame čas. Neverjetna je."