Preberite si, kako nekateri člani kraljeve družine služijo kruh

1. 2. 2020
Deli
Preberite si, kako nekateri člani kraljeve družine služijo kruh (foto: Profimedia)
Profimedia

Čeprav so v vrsti za britanski prestol, to še ne pomeni, da ne morejo imeti službe!

Princesa Eugenia

Kraljičina vnukinja, ki je trenutno na desetem mestu v vrsti za prestol, je na univerzi Newcastle študirala umetnostno zgodovino in angleško literaturo. Sedaj je direktorica londonske umetniške galerije Hauser & Wirth, pred tem pa je delala za spletno dražbeno podjetje. Njen mož Jack Brooksbank pa je ambasador za podjetje Casamigos. Podjetje prodaja tequilo.

Princesa Beatrice

Princesa Beatrice, ki je diplomirala iz zgodovine na londonski univerzi Golddsmiths College, zdaj dela na področju financ in svetovanja. Trenutno je zaposlena kot podpredsednica za partnerstva in strategijo v programskem podjetju Afiniti.

Peter Phillips

Najstarejši vnuk kraljice Elizabete je imel pozicijo menedžerja v podjetjih Jaguar, Williams F1 in pri Royal Bank of Scotland. Trenutno vodi ameriško podružnico prireditev in sponzorsko agencijo Sports and Entertainment LTD.

Zara (Phillips) Tindall

Hči princese Anne je na olimpijskih igrah leta 2012 v Londonu kot članica konjeniške reprezentance osvojila srebrno medaljo, je pa tudi ambasadorka blagovne znamke Land Rover, Rolex, iCandy otroških vozičkov in blagovne znamke Musto. Ustvarila pa je tudi svojo kolekcijo nakita, navdih zanjo je dobila pri konjih, saj jih obožuje že od malega.

Lady Gabriella Windsor

Hči sestrične kraljice Elizabete, 52. po vrsti za prestol, je obiskovala fakulteto na univerzi Brown in služi denar kot pisateljica. Njeno delo se je med drugim pojavilo v Sunday Telegraphu, Evening Standard in Country Life.

Lady Sarah Chatto

Hči princese Margaret je iz ljubezni do umetnosti postala poklicna slikarka, ki jo zastopa The Redfern Gallery. Je tudi podpredsednica v gledališču Kraljevi balet (The Royal Ballet). Njena mati je bila pokroviteljica omenjenega gledališča.

Samuel Chatto

Vnuk princese Margaret je podedoval ljubezen do umetnosti. Leta 2018 je diplomiral na Univerzi v Edinburghu z diplomo iz umetnostne zgodovine in lansiral svoje lastno podjetje. Podjetje prodaja keramične kose.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎉🏺IT'S HERE!🏺🎉 samchatto.com has officially gone live! Check out the 'About' page to find out my plans for the future and scroll through the gallery in the 'Making' section to see my creative process and some of the pieces I've already created! ✨ Thank you so much for your overwhelming support and enthusiasm so far, I am so excited to share this with you and am looking forward to hearing what you think - I couldn't be doing this without you! 🙏 But let me tell you a secret 😏 this is just the beginning... Stay tuned over the next few days and weeks for more info about samchatto.com and samchatto.human to find out what we are planning 👀 Let me know in the comments what you think of the website so far and what else you would love to see, or use the 'Contact' section of the website to email me cos we're legit now 👨‍🎨(can you believe it?!) Can't wait to hear from you! Love, Sam 💙 xx 📷: this picture is from the 'About' section of my website and was taken by the wonderful @neddofanshaw

A post shared by Sam Chatto (@samchatto) on

Kate Middleton

Preden se je poročila s princem Williamom in postala polno zaposlena članica kraljeve družine, je Kate delala za britansko podjetje Jigsaw. Leta 2005 je diplomirala na St. Andrew’s University iz umetnostne zgodovine.

Princ William

Je prav tako diplomiral na St. Andrew’s University. Dokler ni prevzel svojih kraljevih dolžnosti, s katerimi se pripravlja na svojo vlogo bodočega kralja, je William delal za Royal Air Force (RAF), kot pilot za iskanje in reševanje.