Preberite si, zakaj se je princ Harry zaljubil v Meghan

Preberite si, zakaj se je princ Harry zaljubil v Meghan (foto: Profimedia) Profimedia
19. 5. 2020

Po besedah ​​Dianinega butlerja - Paula Burrella ima Meghan veliko skupnega z Lady Di in misli, da je to tisto, kar je princa Harryja pritegnilo k njej.

Harry se je poročil z Meghan, ker se kot Diana zavzame za tisto v kar verjame in nikakor ni lahkoverna. Vendar Paul tudi meni, da se mogoče zaradi njunega podobnega karakterja ne bi vedno strinjali, če bi dobili priložnost, da se spoznata.

"Mislim, da bi se verjetno spopadli. Predstavljam si, da bi šlo za dve močni neodvisni ženski z različnimi pogledi na stvari. To bi bil boj med Meghaninim načinom in Dianinim načinom."

Burrell, ki je delal za Diano 10 let pred njeno tragično smrtjo leta 1997, seveda ne misli, da je Meghan kopija Diane. Meni, da se je Meghan v kraljevi zakon podala bolj "medijsko zdrava", kot je bila Diana. Po njegovih besedah se je morala Diana naučiti poiskati svoj glas v medijih.

"Mislim, da je glavna razlika med njima v tem, da Meghan ve, kako se spopasti s pozornostjo, Diana pa je bila mlada in naivna. Diana je skupaj s Andrewom Mortonom napisala knjigo in leta skušala pridobiti novinarje, ker ni imela glasu. In njena krepkost je pomenila, da ji ni vseeno in čutila je, da imajo ljudje pravico vedeti, kaj se dogaja za zaprtimi vrati."

Veliko ljudi je smrt princese Diane zelo prizadela in prepričani so, da ne bo nikoli pozabljena.

Priporočamo