Prebrisani modni trik, ki se mu ni mogla upreti niti vojvodinja Kate Middleton: Preprost, a učinkovit!

Prebrisani modni trik, ki se mu ni mogla upreti niti vojvodinja Kate Middleton: Preprost, a učinkovit! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 3. 2021

Pokazala je, da - tako kot številne druge ženske - rada uporablja majhne trike, s pomočjo katerih je videti fantastično.

Kate Middleton je ženska, po kateri se zgledujejo številne modne osveščenke. Marsikateri kos oblačila - pa naj gre za prestižne obleke modnih oblikovalcev ali kose, ki jih je mogoče dobiti v trgovinah z ulično modo - hitro izgine s prodajnih polic, če se v njem pojavi vojvodinja Kate.

Ženske po celem svetu spremljajo njen slog in ga tudi kopirajo, vojvodinja pa dobiva številne komplimente na račun njenih modnih kombinacij.

Čeprav so zaradi pandemije koronavirusa odpovedane prireditve, na katerih se je pojavljala, vojvodinja še navdušuje s svojimi kombinacijami - v spletnih intervjujih. S soprogom Williamom sta pred kratkim nastopila v intervjuju, v katerem sta vzpodbujala ljudi, naj se cepijo prodi covidu-19. Kate je nosila preprosto kombinacijo zelenega suknjiča in bele bluze.

Kate Middleton

Seveda so se na družbenih omrežjih takoj pojavila vprašanja o njenem outfitu in strokovnjaki so kaj kmalu ugotovili, da je vojvodinja uporabila modni trik, ki ženskam po celem svetu ni nobena neznanka. Pod suknjičem je namreč nosila body, kar je odlična rešitev za nastope. Bluza se lahko namreč izvleče iz hlač ali krila, če se premikamo, kar bi bilo pred kamerami kar nerodno. Zato je Kate uporabila preprosto modno rešitev in (spet) navdušila.

Če tudi vas navdušujejo taki bodyji, ki so v zgodnjem delu videti kot bluza ali srajca, le pobrskajte po trgovinah. Na voljo so skoraj povsod, so iz različnih materialov in v raznih vzorcih, za njih pa (če ne gre za prestižno blagovno znamko) ni treba odšteti veliko denarja.

Priporočamo