Pred leti se je Trump pohvalil, da bi lahko spal s princeso Diano

Pred leti se je Trump pohvalil, da bi lahko spal s princeso Diano (foto: Profimedia) Profimedia
28. 5. 2019

Princesa Diana je tragično umrla v prometni nesreči leta 1997, a pred njeno smrtjo se je sedanji predsednik ZDA Donald Trup v intervjuju, ki ga je dal radijcu Howardu Sternu pohvalil, da bi jo lahko odpeljal v posteljo.

Kot poroča Mirror, ga je Stern vprašal, zakaj ljudje mislijo, da je egoističen, on pa je takrat dejal, da bi lahko bil s princeso Diano.

"Lahko bi spal z njo," ga je vprašal Stern, Trump pa je odgovoril pritrdilno. Opisal jo je takole: "Ona je v bistvu zelo lepa. Mislil sem, da je videti kot supermodel. Včasih ni zgledala prav dobro, a občasno je bila videti boljše kot kdorkoli drug na svetu."

Trump naj bi ob neki priložnosti Diani celo rekel, naj pride v njegov avto, kjer bo opravil pregled.

Ko je Diana umrla, je Trump govoril, da bi bila v zvezi, če bi še živela. Napisal je tudi knjigo z naslovom The Art of Comeback, objavljeno po Dianini smrti. Zapisal je, da mu je - kar zadeva ljubezensko življenje - žal, da ni bil z njo.

A v te Trumpove besede res gre dvomiti, saj je Dianina prijateljica Selina Scott razkrila, da Diana ni gojila čustev do njega. Pravzaprav ji ni bil všeč. "Zasipaval jo je z ogromnimi šopki rož. To jo je skrbelo," je dejala.