Prehranski režim Angeline Jolie je naravnost šokanten: Juhice, semena in gumijasti bonboni

Prehranski režim Angeline Jolie je naravnost šokanten: Juhice, semena in gumijasti bonboni (foto: Profimedia) Profimedia
1. 4. 2019

43-letna hollywoodska zvezdnica Angelina Jolie svojim oboževalcem povzroča skrbi, saj je njena telesna teža zelo nizka. Igralka je visoka 169 centimetrov, nekoč je imela od 54 do 56 kilogramov, zdaj pa naj bi jih imela manj kot 40!

Angelina pravi, da je razlog za to stres - začelo se je, ko je izgubila mamo (prav tako igralko) Marcheline Bertrand, nadaljevalo se je z ločitvijo od moža Brada Pitta ... A ne gre spregledati dejstva, da ima pri tem veliko vlogo njen režim prehranjevanja.

angelina jolie

Po poročanju revije Marie Claire se Angelina drži posebnega jedilnika, ki ga sestavljajo žiarice, obrok iz mešanic chia semen, prosa, kvinoje in rži. S pomočjo tega dobi energijo, njena koža pa je lepša, pravi Angelina. Prav tako skrbno nadzoruje velikost porcij. Po poročanju tujih medijev naj bi bil njen dnevni jedilnik tak:

  • za zajtrk si privošči: žlico kokosovega olja in žitarice
  • kosilo: beljakovinski shake, nekaj mandljev in gumijastih bonbonov
  • večer: meso, narezano na tanke koščke in kozarček vina

Kljub temu, da gre za majhne količine hrane, njeni sodelavci pravijo, da pogosto pozabi na obroke. Poleg tega pa Angelina trenira - hodi na jogo, na kickboxing in tudi na druge vrste vadbe. Ob vsem naštetem res ne čudi dejstvo, da včasih njena suhljatost prav presune javnost. Dobro je paziti na svoje zdravje, se zdravo prehranjevati in telovaditi. A ko oseba pretirava, tega več ne moremo imenovati zdrav način življenja. Po slikah sodeč Angelina (občasno) res pretirava.