Prek spleta ni več mogoče kupiti spominkov s poroke princa Harryja in Meghan Markle

Prek spleta ni več mogoče kupiti spominkov s poroke princa Harryja in Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2020

Ker sta se odločila za novo življenje, daleč stran od kraljevih obveznosti, vojvodinja in vojvoda Susseški počasi izgubljata prednosti takega življenja.

Tako Hello! poroča, da uradni spominki z njune poroke niso več na voljo na uradni strani za spletni nakup kraljevih spominkov.

Spominki, ki so jih izdali ob njuni poroki leta 2018, so vključevali porculansko skodelico za kavo, klobuk in krožnike. Nekateri kosi so bili pred nekaj dnevi še na voljo, na primer okrasna škatlica. A zdaj ni več ničesar.

V izjavi so pristojni za kraljevo kolekcijo zapisali, da so ti spominki zdaj med tistimi, ki več niso na voljo. Tiskovna predstavnica je dejala: "Številne porculanske kolekcije se izdelajo za Royal Collection Trust, da bi proslavili določene dogodke in razprodajo se v določenem času. Kolekcija, izdelana za proslavo poroke vojvode in vojvodinje je razprodana."

Ob tem je treba dodati, da so spominki, narejeni ob proslavi poroke princese Eugenie oktobra 2018, prav tako razprodani, a so še vedno dostopni na spletni strani.

Torej ... Naj se le odločijo. So spominki razprodani ali so jih preprosto umaknili iz prodaje?

Priporočamo