Premožni zvezdniki: Še sami ne vedo, koliko imajo …

Premožni zvezdniki: Še sami ne vedo, koliko imajo … (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
22. 7. 2018

Nekateri zvezdniki, igralci, pevci ali športniki, so nesramno bogati. Pa poglejmo, kateri so tisti, ki se dobesedno kopajo v denarju.

Pevka Beyoncé (36 let) je svojo kariero začela v skupini Destiny's Child, pozneje pa se je odločila za samostojno kariero, kar je bila dobra poteza. Je ena najbolj priljubljenih pevk, ukvarja se še z modnim oblikovanjem, občasno pa zaigra tudi v kakšnem filmu. S soprogom Jay-Z-jem (48 let) veljata za enega najbolj vplivnih zvezdniških parov. Samo ona pa je vredna 450 milijonov dolarjev.

Zagotovo eden najbolj priljubljenih igralcev, Tom Hanks (61 let), ima za seboj niz filmskih hitov. Omenimo jih le nekaj: Brodolom, Forrest Gump, Velik ... Ima štiri otroke. Njegovo bogastvo ocenjujejo na okoli 350 milijonov dolarjev.

Še sami ne vedo, koliko imajo …

Ena najbolj priljubljenih pevk in igralk, Barbra Streisand (76 let), je nesramno bogata, in čeprav ima za sabo neverjetno kariero, je večina njenega bogastva plod odličnih nepremičninskih naložb. Bila je dvakrat poročena in ima sina Jasona (51 let), ki je glasbenik.

Še sami ne vedo, koliko imajo …

Kariera igralca Toma Cruiesa (56 let) traja že več kot tri desetletja. Imel je glavne vloge v kar nekaj hollywoodskih uspešnicah vseh časov, kot je Top Gun. Prav zdaj snema nadaljevanje filma. Trenutno je samski, s Katie Holmes ima hčerko Suri, z Nicole Kidman pa je posvojil hčerko in sina.

Še sami ne vedo, koliko imajo …

Eden najboljših košarkarjev vseh časov, LeBron James (33 let), na leto zasluži 80 milijonov dolarjev, skupaj pa njegovo bogastvo ocenjujejo na več kot 400 milijonov dolarjev. Pred petimi leti se je poročil s Savannah Brinson, s katero ima tri otroke. Trenutno je član Los Angeles Lakers.

Še sami ne vedo, koliko imajo …

Kraljica popa in zagotovo ena najuspešnejših glasbenic vseh časov je prav Madonna (59 let). Ponaša se s kar 64 milijoni prodanih albumov, ki so dosegli zlato naklado. Imela je tudi nekaj opaznih filmskih vlog, na primer v Eviti, Ženski ligi in drugih. Ima šest otrok, dva svoja in štiri posvojene. Nekoč je bila revna kot cerkvena miš, danes pa njeno bogastvo ocenjujejo na 800 milijonov dolarjev.

Še sami ne vedo, koliko imajo …

Bogastvo, ki ga ima avstralski igralec Mel Gibson (62 let), prihaja iz različnih virov. Je namreč igralec, režiser, producent in še kaj bi se našlo. Igralec ima kar devet otrok, s katerimi je v dobrih odnosih. Sedem otrok ima s prvo ženo, s katero je bil poročen kar 31 let.

Še sami ne vedo, koliko imajo …

Priznana pevka, igralka in producentka Mariah Carey (48 let) je v svoji karieri prodala več kot 200 milijonov plošč. Njena priljubljenost ji je prinesla bogastvo, vredno okoli 520 milijonov dolarjev. Pevka je srečna mamica dvojčkov, ki jima posveča ves svoj prosti čas.

Še sami ne vedo, koliko imajo …

Ko je George Clooney (57 let) prišel v Los Angeles, je bil tako reven, da je živel kar v svojem avtomobilu. Danes pa je eden najbolj priljubljenih igralcev, poročen s krasotico, odvetnico Amal, in ima dvojčka. Je velik človekoljub, rad pa se preizkusi tudi kot režiser in producent. Njegovo premoženje je vredno okoli 500 milijonov dolarjev.

Še sami ne vedo, koliko imajo …

Foto: Profimedia