Zaskrbljujoča prerokba o usodi Kate Middleton: "Druga bo postala kraljica ..."

8. 7. 2024
Deli

To, kar napovedujejo prerokbe, ni prav nič prijazno do valižanske princese.

Odkar je priljubljena članica kraljeve družine, valižanska princesa Kate Middleton razkrila, da se bori z rakom in se umaknila iz javnosti, se teorije zarote o njenem zdravstvenem stanju kar vrstijo. Čeprav se je po šestih mesecih pojavila v javnosti in pokazala, da se dobro drži, se govorice neutrudno širijo.

Nekateri tuji mediji so se ob tem spomnili zloveščih prerokb, ki ji napovedujejo nič kaj prijazno usodo. Oboževalci valižanske princese srčno upajo, da ji bo uspelo premagati bolezen in da bo res postala naslednja britanska kraljica, a nekatere napovedi ne govorijo v prid temu.

No, astropsihologinja Valentina Wittrock je zlovešče prerokbe o Kate v bistvu "zatolkla" s trditvijo, da njen horoskop ne napoveduje žalostnega konca. No, oseba, ki bo nekoč zagotovo sedela na prestolu, je princesa Charlotte, čigar natalna karta je zelo podobna (nekateri pravijo da je skorajda identična) natalni karti njene prababice, pokojne kraljice Elizabete II.

Devetletna Charlotte je trenutno tretja v liniji nasledstva prestola, po očetu Williamu in bratu Georgeu. Zaenkrat astrologi ne razkrivajo, kakšni dogodki bi lahko privedli do tega, da bi tretja v liniji zasedla prestol - in v bistvu je tudi to tisto, kar je zaskrbljujoče.

Vsekakor pa bi se Charlotte v tej vlogi odlično znašla, menijo poznavalci kraljeve družine. Kljub temu, da je še punčka, zna še kako pokazati odločnost, ko je treba. In prav taka je bila njena prababica Elizabeta - odločna in nepopustljiva (tudi ko ni bilo treba).

Jasno je, da se Charlotte že zdaj zna še kako držati strogega kraljevega protokola in da je usvojila vsa pravila vedenja v javnosti. Tako je že večkrat malce (po otroško, pač v skladu z njenimi rosnimi leti) okarala bratca Louisa, ki je na javnih prireditvah kdaj še malce nagajiv. Nič čudnega, saj je res še majhen. Charlotte pa očitno postaja prava damica ... In le čas bo pokazal, kako se bo vse skupaj razpletlo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave