Pretresljivo: Je na človeškem Kenu sploh še kaj naravnega? Po več kot 70 lepotnih operacijah bore malo

Pretresljivo: Je na človeškem Kenu sploh še kaj naravnega? Po več kot 70 lepotnih operacijah bore malo (foto: Profimedia) Profimedia
18. 10. 2019

36-letni resničnostni zvezdnik Rodrigo Alves, ki mu pravijo kar človeški Ken, je v začetku letošnjega leta znova poskrbel za svojih pet minut slave. Takrat je namreč na družbenem omrežju objavil, da dela na prav posebni skladbi in da bo nastopil na Pesmi Evrovizije v Tel Avivu. No, na koncu se to ni zgodilo, Kena pa v Izraelu ni bilo na spregled ne od blizu ne od daleč.

Rodrigo Alves, po rodu Brazilec, ki je zelo znan pri naših sosedih Italijanih, kjer tudi živi, te dni znova polni naslovnice rumenih medijev. Zvezdnik resničnostnega šova, ki je za svoje lepotne operacije in številne kozmetične postopke zapravil najmanj 600.000 evrov, če ne še enkrat več, z vsako novo operacijo želi izpopolniti svoj videz.

Poleg liposukcij, bisepsov, tricepsov, vsadkov za lase, dvigov obraza in ličnic, popravka brade, rinoplastik, umetnih mišic, mačjih oči ter še mnogo drugega, se je Rodrigo sedaj odločil, da se bo za vedno poslovil od odvečnih kilogramov, s katerimi se bojuje že od malih nog. Trenutno je težak blizu devetdeset kilogramov, želi pa jih izgubiti vsaj dvajset. Zvezdnik se je tako odločil za silikonski balon (sproža občutke sitosti), ki so mu ga v Milanu vstavili v želodec, poseg pa je opravil zdravnik Giacomo Urtis.

Rodrigo Alves je pred vsemi temi operacijami - mimogrede, prvo je imel pri sedemnajstih letih - želel izgledati kot Disneyjev princ, a je po toliko operacijah, kar priznava tudi sam, bolj kot Disneyjevemu princu podoben lutki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling revived, refreshed and inspired at @theslatephuket #lifestyle #photography #moda #fashion #beleza #beauty #thailand

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth. #rodrigoalves #thailand #phuket

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on