Prevarana Khloe Kardashian jezna na vse, ki menijo, da bi morala zapustiti Tristana Thompsona

Prevarana Khloe Kardashian jezna na vse, ki menijo, da bi morala zapustiti Tristana Thompsona (foto: Profimedia) Profimedia
29. 5. 2018

Zvezdnica resničnostnih šovov Khloe Kardashian ima dovolj negativnih kritik in vseh tistih, ki ji ves čas solijo pamet in ji na srce polagajo, da bi morala zapustiti svojega partnerja Tristana Thompsona.

Khloe Kardashian se je morala tik pred rojstvom hčerke True soočiti z dejstvom, da jo je njen partner Tristan Thompson varal tekom celotne nosečnosti.

Kljub temu, da ji je Tristan zakuhal velik škandal in da je zaradi njega dobila celo predčasne porodne popadke, pa se je Khloe na koncu odločila, da mu da vseeno še eno priložnost, saj si neznansko želi, da bi imela njena komaj rojena hčerka normalno družinsko okolje.

Seveda si njeni oboževalci o tej potezi slavne starlete mislijo svoje, številni pa so mnenja, da bi morala Khloe Tristanu pokazati vrata in obrniti nov list v svojem življenju. Khloe je že pošteno naveličana poslušati številne negativne komentarje, zato je vsem sporočila, da naj jo pustijo na miru. "Ljudje osredotočite se na svoje težave, namesto da ves čas kritizirate mene," jim je sporočila na Twitterju. "Ljudje se v zadnjem času veliko preveč ukvarjajo s tujimi problemi, namesto, da bi reševali svoje. Prepričana sem, da imajo svoje probleme, saj jih imamo vsi."

Khloe se močno trudi, da bi bilo njeno razmerje s Tristanom uspešno, saj si ne želi biti mama samohranilka, še več, želi si, da bi imela veliko in ljubečo družino, prav takšno, v kakršni je odraščala tudi sama.