Preverite, kaj je princ William ob zaroki obljubil Kate Middleton

Preverite, kaj je princ William ob zaroki obljubil Kate Middleton (foto: Profimedia) Profimedia
8. 11. 2018

Princ William in Kate Middleton sta se zaročila leta 2010, na potovanju po Keniji. Ob zaroki pa je dal princ William svoji Kate še posebej lepo obljubo.

Princ William in Kate Middleton sta svojo ljubezensko pravljico začela pisati že v študentskih letih, sledila je zaroka v Keniji, danes pa imata tri čudovite otroke in veljata za enega najbolj skladnih kraljevih parov.

William pa poskrbel, da je bila zaroka za Kate še posebej lepa, saj ji je obljubil, da je ne bo ločil od njene družine. "Ko je William zaprosil Kate, ji je takoj obljubil, da zaradi vstopa v kraljevo družino ne bo ločena od svoje družine. Obljubil ji je, da bodo njeni starši ter brat in sestra vedno vključeni v njune družinske načrte," je za Daily Mail razkrila Katie Nicholl.

William je po smrti princese Diane močno pogrešal družinsko vzdušje in vedno si je želel, da bi imel toplo in ljubečo družino. Britanski mediji so že večkrat zaključili, da je to našel prav pri družini Middleton, ki velja za zelo povezano in zelo složno družino.

Kate in William tako veliko časa preživita v družbi Middletonovih, prav Katina mama pa je tista, ki ji največ pomaga pri vzgoji njunih treh otrok.

William vse do danes drži svojo obljubo in vidi se, da se je v družino Middletonovih odlično vključil.