Preverite, katere so najbolje plačane manekenke!

14. 1. 2018 | Vir: Lady
Deli
Preverite, katere so najbolje plačane manekenke! (foto: Profimedia)
Profimedia

Nekoč so na modnih pistah kraljevale Cindy Crafword, Claudia Schiffer in Naomi Campbell, danes pa so jih nasledile mnogo mlajše lepotičke ... In katere med njimi so bile najbolje plačane?

Kendall Jenner (22 let) je najbolje plačan model leta. Zaslužila je neverjetnih 22 milijonov dolarjev in zaslužek v primerjavi z letom 2016 več kot podvojila. Naj vam osvežimo spomin – Kendall je polsestra slavne zvezdnice resničnostnih šovov Kim Kardashian (37 let). Kendall je očitno po Kim podedovala poslovno žilico in je nase opozorila takoj, ko je dopolnila 18 let. Objavljati je začela malce bolj žgečkljive fotografije na družabnih omrežjih in bila opažena.

Lepotica je že leta 2000 podpisala prvo pogodbo z modno hišo Victoria's Secret in tako postala eden njihovih najbolj uspešnih angelčkov. Leta 2017 je kot manekenka zaslužila 10,5 milijona dolarjev. Lepotica ima dve hčerki s srbskim košarkarjem Markom Jarićem, s katerim pa nista več skupaj. Tako kot Gisele tudi Adriana prihaja iz Brazilije, vendar živi v Ameriki.

Ena lepša od druge

Prav tako kot Gigi je Rosie Huntington-Whiteley (30 let) leta 2017 zaslužila vrtoglavih 9,5 milijona dolarjev. Lepotica je junija rodila sina, ki se ga je razveselila z igralcem Jasonom Stathamom (50 let). Preizkuša se v filmskem svetu, ukvarja pa se tudi s kreiranjem. Čeprav je pred kratkim rodila, je že v formi in zagotovo jo bomo kmalu videli na modnih brveh.

Ena lepša od druge

Prvič po letu 2002 brazilska manekenka Gisele Bündchen (37 let) ni najbolje plačana manekenka na svetu. Izpodrinila jo je, kot omenjeno, 15 let mlajša Kendall. Gisele je zaslužila 17,5 milijona dolarjev in tako pristala na drugem mestu. Bi verjeli, da kot otrok in najstnica ni veljala za lepotico? Sošolci so se iz nje norčevali, da ima velik nos, zaradi česar je bila kar malce zakompleksana. No, poudarja pa, da ni nikoli bila na lepotni operaciji.

Ena lepša od druge

Lepotica Chrissy Teigen (32 let), ki je poročena z mega glasbenim zvezdnikom Johnom Legendom (38 let), se tudi ne more pritoževati glede zaslužka. Leta 2017 je v žep pospravila kar 13,5 milijona dolarjev in postala tretja najbolje plačana manekenka. Trenutno je v veselem pričakovanju drugega otroka. Zase pravi, da obožuje dobro hrano in da tudi sama odlično kuha, priznala pa je še, da je imela težave z alkoholom.

Ena lepša od druge

Rosno mlada Gigi Hadid (20 let) je z bliskovito hitrostjo osvojila modni svet, tako kot njena sestra Bella (22 let). Obe sta trenutno med najbolj iskanimi modeli. Sta tudi prvi sestri, ki sta se skupaj sprehodili po modni brvi revije za Victoria's Secret. Gigi je malce bolje plačana, leta 2017 pa je zaslužila 9,5 milijona dolarjev. Lepoto sta podedovali po mami, ki je tudi nekoč bila manekenka. Oče pa je mega bogat trgovec z nepremičninami.

Ena lepša od druge

Foto: Profimedia