Pri Kardashianovih ne gre brez drame: Kim in Kanye naj bi nekaj časa živela ločeno

Pri Kardashianovih ne gre brez drame: Kim in Kanye naj bi nekaj časa živela ločeno (foto: Oa) Oa
8. 6. 2020

Čeprav se je zvezdnica resničnostnih šovov pred kratkim pohvalila s šopkom, ki ji ga je za šesto obletnico poroke podaril njen soprog Kanye West, očitno njun odnos ni čisto rožnat in cvetoč.

Kot poročajo tuji mediji naj bi bil njun zakon v krizi, saj zaradi obveznosti veliko časa ne preživita skupaj. Njuni prijatelji pravijo, da so nestrinjanja izbruhnila med samoizolacijo, ko sta nenehno bila doma skupaj s svojimi štirimi otroki.

39-letna zvezdnica naj bi takrat predlagala možu, da nekaj časa preživita ločeno, dokler se samoizolacijski ukrepi ne sprostijo. Kim sicer ne želi ločitve, saj njun zakon velja za velik uspeh v njeni družini - med vsemi Kardashiankami je edino Kim poročena.

Morda sta se malce naveličala vsega skupaj, kdo bi vedel? Dejstvo je, da je njuno poslovno življenje nadvse pestro, tako da je pravi čudež, kako jima uspeva uskladiti obveznosti in družinsko življenje. Možno je tudi, da sta zapadla v zakonsko rutino, saj sta par že osem let, pred tem pa sta vrsto let bila prijatelja. Gre za tretji zakon razvpite zvezdnice. Pred tem je bila poročena s producentom Damonom Thomasom, nato pa že s košarkarjem Krisom Humpriesom. Videli bomo, če se bo rek, da v tretje gre rado, uresničil ...

Priporočamo