TO je trendovska pričeska, ki izbriše leta (+ barva las, ki je to jesen pravi HIT!)

TO je trendovska pričeska, ki izbriše leta (+ barva las, ki je to jesen pravi HIT!) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 10. 2022

Gre za eno najbolj priljubljenih pričesk, ki je v modi že vrsto let - a tokrat prihaja v čudoviti, medeni barvi.

Ker so si naši lasje ravno opomogli od morja in sonca, je čas, da si omislimo nov videz za jesen. Obstaja barva, ki nas navdihuje že leta in ravno zaradi njenega bogatega videza se radi v naglici odpravimo do najbližjega frizerskega salona, da našim lasem privošči prepotrebno jesensko nadgradnjo. O katerem odtenku govorimo? Vedno naša najljubša, medena!

Ta barva ima rjavo osnovo, ki je poudarjena s tehniko balayage, ki pričesko dvigne na popolnoma nov nivo, trdijo lepotni strokovnjaki.

Če vaši lasje še nikoli niso bili barvani, lahko ta videz dosežete brez belila. Deluje na naravnih laseh, ki jih želite ohraniti zdrave, vendar jih posvetlite s folijo ali balayageom. To pomeni brez stare barve, brez izpiranja in brez zahtevnega vzdrževanja.

Razkrili smo vam, katera barva bo to jesen 'must try', pri pričeskah in striženju pa en stil že sezone ne zapusti prestola.

Veste, o čem govorimo?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CURTINHO PERFEITO (@curtinhoperfeito)

Uganili ste, to je bob pričeska. Francoski bob, fantovski bob, skandi bob so različne variacije, ki bodo tudi to jesen izredno priljubljene. Oster bob je eden najbolj trendovskih stilov sezone.

NADALJEVANJE članka lahko preberete TUKAJ, kjer boste našli še več fotografij