Prihaja nov dokumentarec o kraljici Elizabeti, Kate Middleton se v njem skoraj nič ne pojavlja

Prihaja nov dokumentarec o kraljici Elizabeti, Kate Middleton se v njem skoraj nič ne pojavlja (foto: Profimedia) Profimedia
20. 9. 2018

Na male ekrane prihaja nov dokumentarni film o britanski kraljici Elizabeti, Queen of the World, v katerem pa skoraj ne bomo opazili vojvodinje Kate Middleton.

Na male ekrane bo kmalu prišel nov dokumentarni film o kraljici Elizabeti z naslovom Queen of the World, a zanimivo pri vsem skupaj je to, da v njem skoraj ne bo mogoče videti vojvodinje Kate Middleton.

No, ko so britanski mediji že začeli namigovati, da ima kraljica Elizabeta raje Meghan Markle kot pa Kate Middleton, je na dan prišla razlaga, zakaj je temu tako.

V času snemanja filma je bila Kate Middleton tik pred porodom in takrat je bila uradno že na porodniškem dopustu. V času snemanja je tako čakala na porod tretjega otroka in zaradi tega je kraljeva palača ni želela še dodatno obremenjevati s snemanji in ostalimi kraljevimi obveznostmi.

"Navada je, da si kraljeve dame po porodu vzamejo 6 mesecev porodniškega dopusta, Kate je svojo zadnjo uradno dolžnost opravila 22. marca, nato pa se je pripravljala na porod. Snemanje je potekalo od 16. do 20. aprila v Londonu, princ Louise pa je bil rojen 23. aprila, zato bo Kate zgolj simbolično nastopila v filmu," je neimenovani vir povedal reviji People.

A, če Kate skoraj ne bomo videli, pa bomo lahko videli Meghan Markle, ki bo v dokumentarnem filmu prvič videla svojo poročno obleko, obenem pa bo imela v filmu tudi svojo prvi kraljevi intervju. Oboževalci kraljeve družine že komaj čakajo dokumentarec, ki bo odkril, kako poteka življenje za zidovi kraljeve palače.

Priporočamo