Prijatelj princa Harryja razkril, da Harry preživlja izjemno težke čase in da je v zadnjih mesecih izjemno trpel

Prijatelj princa Harryja razkril, da Harry preživlja izjemno težke čase in da je v zadnjih mesecih izjemno trpel (foto: Profimedia) Profimedia
3. 2. 2020

Argentinski igralec pola Nacho Figueras je razkril, da ima princ Harry za seboj nekaj izjemno težkih tednov.

Nacho Figueras se je nedavno pojavil v posebni oddaji, ki jo je pripravila televizija ABC in je bila posvečena kraljevemu paru, princu Harryju in Meghan Markle. Do zdaj so se v medijih pojavljala številna ugibanja, o tem, kako odhod iz kraljeve družine preživlja princa Harry, zdaj pa je njegov tesni prijatelj medijem povedal pravo resnico.

"Pred nekaj dnevi sem govoril s Harryjem. Zelo je trpel zaradi vseh stvari, ki so se mu zgodile. Želi si živeti normalno življenje, kolikor je to v njegovem primeru sploh mogoče. Ker, ko imaš pred svojo hišo v Kanadi na tisoče paparacev, ki čakajo na eno tvojo fotografijo s sinom in ženo, to ni ravno najbolj normalno in umirjeno življenje," je svojo izpoved začel Figueras.

V nadaljevanju je povedal, da je Harry kraljevo družino zapustil pretežno zaradi tega, ker si je želel zaščititi svojo družino. "Ščiti svojo družino, svojo ženo in svojega sina, on je sin nekoga, ki iz prve roke ve, kako je, ko te začnejo preganjati paparaci in mediji, kot je bilo to v primeru njegove pokojne mama, princese Diane. In česa takega si nikakor ne želi za svojo družino," je še dodal Harryjev prijatelj.