Princ Harry in vojvodinja Meghan: Prijatelji ne smejo komunicirati z mediji

Princ Harry in vojvodinja Meghan: Prijatelji ne smejo komunicirati z mediji (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
1. 9. 2018

Očitno sta princ Harry in vojvodinja Meghan nekoliko naveličana vsega pompa, ki se dogaja okoli njiju. Svojim prijateljem sta prepovedala, da bi komunicirali z mediji in jim razkrivali detajle iz njunega življenja.

Največji cirkus se dogaja okoli Meghaninega očeta in njene polsestre Samanthe, ki nenehno dajeta izjave in povzročata sive lase tako mladoporočencema kot zagotovo tudi kraljici sami. Zdaj sta svojim prijateljem prepovedala komunicirati z mediji. Vsakogar, ki bi medijem prenesel kakršnokoli novico iz življenja kraljevega para, bosta isti hip izločila iz kroga prijateljev.

"Če se pogovarjate z novinarji, niste več naši prijatelji in niste več dobrodošli pod našo streho," je sporočil predstavnik za stike z javnostjo kraljeve palače. Tudi Harry in Meghan sta se odločila, da ne bosta več dajala izjav. Vojvodin oče je dal jasno vedeti, da se ne bo umiril, zato naj bi ga Meghan nameravala obiskati, da bi se z njim pogovorila na štiri oči. Oče in hči ne komunicirata že tri mesece, od dne, ko se je poročila s Harryjem in postala vojvodinja. Poleg tega je Thomas Markle pred dnevi povedal, da se je odločil postati modni oblikovalec za moške obleke. Meghanina polsestra je dejala, da je zelo vznemirjena, ker bo oče začel nov posel.

"Obveščala vas bom, kako napreduje," je zapisala na svojem profilu družbenega omrežja. Ker nenehno blati polsestro in princa Harryja, ima zelo veliko sledilcev in tega se dobro zaveda. Vojvodinja Meghan in princ Harry sta trenutno v rezidenci v Cotswoodu. Tam imata 24-urno varovanje, da bi lahko imela vso zasebnost, ki jo potrebujeta. Septembra naj bi nekaj časa preživela s kraljico Elizabeto II. v Balmoralu. Meghan pa naj bi tudi obiskala mamo v Los Angelesu. Pojavile pa so se tudi govorice, da naj bi se njena mama preselila v Anglijo.

Fotografija: Profimedia

Priporočamo