Prijatelji princa Harryja ne marajo Meghan

Prijatelji so prepričani, da je Harry povsem pod vplivom svoje Meghan. (foto: Profimedia Profimedia, Temp Rex Features) Profimedia Profimedia, Temp Rex Features
Vir: Lady
5. 6. 2019

Prijatelji britanskega princa Harryja niso najbolj navdušeni nad njegovo soprogo, vojvodinjo Meghan. 

Pravijo, da je preveč napadalna in da mu ne pusti dihati. Življenje nekdanje igralke Meghan Markle se je novembra leta 2017 obrnilo na glavo. Takrat se je namreč preselila v London in morala je spremeniti mnogo stvari ter se vklopiti v novo, tokrat aristokratsko družbo. Plemiči, bogati dediči in pripadniki družbene smetane so pač krog, v katerem se giblje njen izvoljenec. Zdaj, dve leti po tem, pa bližji prijatelji princa Harryja pravijo, da se ni najbolje znašla in ji niso preveč naklonjeni.

V najnovejšem dokumentarnem filmu hiše CBS, ki se imenuje Meghan and Harry plus one, njegova avtorica Angela Levin razkriva doslej nekaj neznanih podrobnosti, ki so jih povedali ljudje, blizu kraljevemu paru. V delu filma je razvidno, da Harryjevi prijatelji ne gojijo velike naklonjenosti do Meghan. Zamerijo ji, da s svojimi feminističnimi prepričanji Harryja oblikuje po svojih željah in potrebah. Številni izmed njih so se od princa oddaljili kmalu po tem, ko je Meghan postala njegovo dekle. Pravijo, da v njunem odnosu ona nosi hlače in da si je prisvojila Harryja na prav vseh področjih življenja. On pa je tako zelo zaljubljen vanjo, da ji popušča in se ji je povsem podredil.

Princ Harry je namreč izjemno priljubljen pri vseh, kar pa za njegovo soprogo očitno ne velja. Tako meni avtorica dokumentarca, ki je govorila s številnimi, ki so blizu para. Vsi so si edini, da je ona kolovodja v njunem zakonu. Prav zaradi Meghan je Harry nehal kaditi, piti alkohol in s prijatelji pohajkovati po nočnih lokalih. Prav tako je moral usvojiti bolj zdrav življenjski slog in je najel osebnega trenerja. Vse te spremembe vodijo k temu, da bo še manj videval svoje prijatelje iz mladosti, s katerimi se druži še zdaj.

Po drugi strani pa tisti, ki so bolj naklonjeni Meghan, pravijo, da nič od tega ne drži in da gre bolj za medijski linč. Zatrjujejo, da je Meghan krasna ženska, ki je slava niti naziv vojvodinje nista spremenila. Prepričani so, da bo krasna mama in da bo otroka bolj ali manj vzgajala sama s Harryjem brez večje pomoči varušk.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo