Prijatelji princa Harryja ne podpirajo Meghan, saj mislijo, da mu ne pusti dihati

Takole je princ Harry na oder povabil vojvodinjo Meghan in se ji zahvalil za vse. (foto: Profimedia Profimedia, Press Association) Profimedia Profimedia, Press Association
23. 5. 2019

V najnovejšem dokumentarcu TV-hiše CBS z naslovom Meghan and Harry pluc one, avtorica Angela Levin odkriva doslej neznane podrobnosti o odnosih ljudi, ki so blizu princu Harryju in njegovi ženi, vojvodinji Meghan.

A dokumentarec ni samo prijeten. Po poročanju tujih medijev gledalci med drugim izvedo, da Harryjevi prijatelji niso najbolj navdušeni nad njegovo ženo. Meghanino vedenje jim namreč ni všeč.

Meghan naj bi Harryja "oblikovala" po svojih željah in potrebah, kar so njegovi tesni prijatelji kaj hitro ugotovili. Po tem, ko je začel zvezo z ameriško igralko, so se odnosi med princem in prijatelji ohladili.

Med razlogi naj bi bil ta, da je Meghan "glavna" v hiši, prav tako pa naj bi si "prilastila" Harryja na vseh področjih. On pa je tako zaljubljen vanjo, da ji pri vsem popušča. Zato naj bi se tudi oddaljil od ljudi, s katerimi si je bil vrsto let blizu.

Medtem pa ljudje, ki so blizu Meghan, trdijo ravno nasprotno. Pravijo, da je vse to del medijskega linča in da so navedbe daleč od resnice. Po njihovih besedah je Meghan čudovita oseba, ki je slava in poroka s članom kraljeve družine nista spremenila.

Kaj je res in kaj ne, bo tako ali drugače pokazal čas. Trenutno imata oba preveč dela s svojim sinčkom, da bi se preveč obremenjevala z mnenji ljudi, ki jih verjetno več ni v njunem življenju.

Priporočamo