Prijatelji princa Harryja zagovarjajo njegovo odločitev

Prijatelji princa Harryja zagovarjajo njegovo odločitev (foto: Profimedia) Profimedia
19. 1. 2020

Po šokantni novici, ki sta jo razglasila princ Harry in njegova žena Meghan, se je oglasilo veliko prijateljev princa, ki zagovarjajo in spoštujejo njuno odločitev.

Eden od njih, Glenn Haughton je tvitnil: "Princ Harry je vojak in veteran, ki se je boril v Afganistanu. Poleg tega je nesebičen, ljubeč oče, brat ter sin, ki je velik del svojega življenja namenil temu, da je lahko izboljšal življenje drugih. To je javnost hitro pozabila in zanemarila."

Haughton je vojak, ki je vojsko služil tudi s Harryjem, s katerim sta postala zelo dobra prijatelja.

Drugi prijatelj iz vojske, JJ Chalmers ga je zagovarjal v oddaji The One Show. "Menim, da je to odločitev sprejel, ker želi zaščititi svojo družino, saj mu je v življenju najpomembnejše biti dober oče in mož. Vsak mož si želi zaščititi svojo ženo in vsak oče hoče zaščititi svoje otroke."

Tesen prijatelj obeh, Tom Bradby pa je povedal, da je bila njuna odločitev razglasitev neodvisnosti.

Prvič po njuni razglasitvi se je vojvodinja Susseška v javnosti pojavila, ko je v Vancouverju obiskala lokalni ženski center. V Kanado se je odpravila, ker je tam ostal princ Archie, princ Harry pa bo še nekaj časa ostal v Veliki Britaniji, potem pa se bo svoji družini pridružil v Kanadi.

Priporočamo