Prijatelji razkrili, kako se Meghan in Harry znajdeta med umazanimi plenicami in pomanjkanjem spanca

Prijatelji razkrili, kako se Meghan in Harry znajdeta med umazanimi plenicami in pomanjkanjem spanca (foto: Profimedia) Profimedia
30. 5. 2019

Princ Harry in vojvodinja Meghan Markle sta nedavno prvič postala starša, vse pa se zdi, da jima je nova vloga naravnost pisana na kožo.

Princ Harry in Meghan Markle nikoli nista skrivala, da komaj čakata, da bosta lahko okusila čare starševstva. Nedavno sta postala starša ljubkega malega princa Archieja, ki je v njuno življenje prinesel veliko radosti in veselja.

V javnost počasi prihajajo drobci informacij o tem, kako se Meghan in Harry znajdeta v starševski vlogi in zdi se, da jima gre za zdaj odlično.

John Hornby, predsednik Harryjeve dobrodelne organizacije "Sentebale" je razkril, da je princ tako zelo očaran nad svojim sinom, da ga sploh ne izpusti iz rok. Še več, ne moti ga niti to, da se mali Archie zbudi tudi po desetkrat na noč, tuje pa mu ni niti previjanje in pospravljanje umazanih plenic.

Princ Harry je bil vedno pravi magnet za otroke in otroci ga obožujejo kjerkoli se pojavi. Zdaj, ko je tudi sam okusil čare očetovstva, je njegov občutek za otroke postal še toliko bolj očiten, so prepričani njegovi številni prijatelji, ki so že prišli pogledati malega princa.